Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В кое се крие успехът на малкия бизнес? Какви са ценностите, които са ключови за едно общество, за да може тези, които творят, да имат успех?

В новия епизод на на Z-Каст Борислав Кръстев, редактор в „Клуб Z“, и Даниел Пенев, журналист, преводач, редактор и мениджър на проекта ни „Малък бизнес, голям успех“, представят акцентите от 15-те истории за малки бизнеси, които публикувахме по проекта през февруари, март и април.

В поредицата „Малък бизнес, голям успех“ представяме малки и средни предприятия от различни сектори и различни точки на България. Целта ни е да повишим качеството на разговора за бизнес в България, да подкрепим предприемчивите хора, като им дадем възможност да разкажат за своите начинания, и да покажем разнообразните възможности за правене на бизнес у нас.

Чуйте разговора между Борислав Кръстев и Даниел Пенев в 80-ти епизод на Z-Каст, в който те споделят впечатленията си за героите на последните истории, които публикувахме в рамките на „Малък бизнес, голям успех“.

 

Можете да слушате Z-Каст в Spotify, Google Podcasts, TuneIn, Apple Podcasts.

Ако случайно сте пропуснали да прочетете 15-те статии, за които Борислав и Даниел говорят в подкаста, сега е моментът да наваксате.

 

---

Този материал е създаден по проекта „Малък бизнес, голям успех“ на Клуб Z. Ако имате интересни идеи за предприемчиви собственици, развиващи малък и среден бизнес у нас, можете да ни ги изпратите на имейл [email protected] (в Subject/Тема напишете „Малък бизнес, голям успех“).

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.