Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Националният съвет на “Да, България” даде “зелена светлина” на коалиционното споразумение.

За това информираха от политическата формация късно в сряда вечер.

"На заседание на 8 декември вечерта Националният съвет на “Да България” даде мандат на председателя на партията в оставка  Христо Иванов да подпише коалиционно споразумение с  “Продължаваме промяната”.

Националният съвет даде също съгласие членовете на “Да, България” от парламентарната група на “Демократична България” да гласуват “за” предложените министър-председател, структура и състав на Министерски съвет", се казва в съобщението.

По-рано през деня стана ясно, че "Демократи за силна България" и "Зелено движение" също ще подкрепят коалиционно споразумение с "Продължаваме промяната". 

От "Зелено движение" подкрепиха номинацията на Борислав Сандов за екоминистър.

Разговорите в партиите, част от коалицията "Демократична България", продължиха през целия ден. Решението да подкрепят коалиционното споразумение първи взеха от "Демократи за силна България", последвани от "Зелено движение". От "Да, България" заседаваха до късно вечерта.

Лидерите на трите партии са получили мандати да подпишат споразумението.

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.