Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Залогът на казуса с листата на “Демократична България” в Стара Загора е правото на десетки хиляди души да упражнят правото си на глас за предпочитаната формация. Това заяви съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов при представянето на листата в Русе, където водач на листата е дипломатът Стефан Тафров.

Делото в административния съд в Стара Загора по отказа на РИК да регистрира листата за изборите на 14 ноември е във вторник, 19 октомври.

“Залогът е над 10 хиляди гласоподаватели, които няма да могат да гласуват, ако “Демократична България” бъде лишена от правото на участие в изборите в Стара Загора. Ако се направи, това ще е абсолютно безпрецедентно”, заяви Иванов.

“Тази кампания започва със сблъсъка в Стара Загора. Той ескалира до опит от страна на ГЕРБ и ДПС да използват тази ситуация като аргумент в още седем избирателни района да се опитат да дерегистрират “Демократична България”, заяви той.

Към момента няма опасност за листите в останалите региони, тъй като срокът за решение на ЦИК по този въпрос изтече в петък срещу събота.

“В този сблъсък “Демократична България” ясно се очерта като прогресивната сила. Онази, която се бори за бъдещето, за новите решения, за модернизацията, за развитието. И ясно се видяха останалите политически сили, за които това е проблем. Това е статуквото, което иска да държи страната недоразвита, бедна, запушенар, недоразвита, за да може да си разиграват коня”, каза още той.

Христо Иванов обяви, че “Демократична България” показва систематично увеличение на подкрепата в Русе на предишните избори през годината.

“В парламента ние успяхме да покажем все пак за какво се борим и как се борим. Особено ми е приятно, че Стефан Тафров успя в рамките на краткия 46-и парламент да се покаже като един истински депутат от Русе. Той успя в много малкото парламентарно време да се пребори четири пъти да постави теми, свързани с дневния ред на Русе и Русенска област”, заяви още Иванов.

Стефан Тафров обяви, че построяването на магистралата Русе-Велико Търново продължава да бъде приоритет и за следващото Народно събрание.

“Особено се гордея с факта, че в специална декларация “Демократична България” застана зад строежа на магистралата Русе-Търново, която от дълги години се обещава на русенци. Сега ни я обещават за 2027 г., но ние намираме че тази магистрала трябва да стане по рано”, заяви Тафров.

Другият важен приоритет в работата на Стефан Тафров като депутат от Русе отново ще е чистотата на въздуха. Третата тема е решаването на въпроса със задръстванията на “Дунав мост”.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

....

Късно е, либе, за китка. Колкото до амбициите ви - или спечелете мнозинство, или осигурете стабилна във времето коалиция. Инак само общи приказки.

Брадатия плъх Бойкикев...

нито ще спечели избори, нито ще подкрепи мнозинство. Ъъъъъкане и аааа, ъъъъ на всяка дума. Друго от този не очаквайте.

Калин

Тези ще изтекат в канализацията, омръзнаха на всички с празнодумство и с мераци за власт. Нямат бъдеще ! Един поглед към снимката, половин час дърдорене ако чуете и веднага става ясно , че тези хора нямат политическо бъдеще. Бойкикев се е превърнал в капитан Ахав, който преследва Белия кит. Неговата тема за Гл. прокурор е тема твърде далечна за притиснатите от хаоса и кризата хора . От Гл. прокурор се интересуват Васил Божков, Банев, Прокопиев и компания… Обикновените хора не се интересуват от Гл. прокурор !

Гербавия троляк

Герберунгелската трол фаланга се е активирала, еле излезне инфо за ДБ и дежурните троляци се насират от злоба…. Жалка работа.

Стара Загора е най-малкият дерт на Бойкика

Измамникът Кико отне на Бойкикев поне 5 старозагорски вилаета в електорално изражение. Отделно Танас с подмазването си на комунистите отрови сума излъгани паважници. Ревът от "симпатизанти" наспроти Цона и Шиши става оглушителен, а Незаобиколимият Фактор е готов да премине в ново агрегатно състояние.

ДБ,

Не знам, но дано този път преглътнат егото си и ни спестя цирковете от предните пъти, че ако пак не работят за коалиция и правителство, като нищо ще се сбогуват с бая голям %!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.