Битката в Търново ще трябва да отговори на въпроса накъде тръгва България. Промяната започна, промяната се случва. Ние предлагаме промяна с цел и посока.

Това каза съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов при представянето на листата във Велико Търново.

„Ако искате да гласувате за смислена промяна с цел, гласувайте за „Демократична България“ с  с номер 30.  Гласувайте за „Демократична България“, защото ние имаме екип, който може да гарантира промяната.  Дайте ни мандат, за да можем да гарантираме, че България ще бъде най-доброто място за живеене на Балканите, че ще имаме свобода, законност и модернизация“, посочи Христо Иванов, който е и водач на листата във Велико Търново.

„На тези избори Велико Търново се превръща в знаково място, защото от тук сарайският модел търси реванш. От тук емблематични инегови представители искат да направят своето политическо завръщане, да ни се изсмеят в лицето и да кажат: „Нищо не се е променило, няма смисъл от борбата за свобода и законност, всичко ще бъде по старому“. Такова нещо ние от „Демократична България“ не можем да позволим“, заяви Калоян Янков, депутат от 46-ото Народно събрание и кандидат-депутат в настоящите избори на 14 ноември. 

„Лично поведох битката срещу сараите в 46-ото Народно събрание като председател на комисията „Росенец“ и мога да ви кажа едно – трябва да сложим край на беззаконията и своеволията на модела ГЕРБ-ДПС. Само ние от „Демократична България“ знаем и можем да го направим и вече сме го доказали“, добави той.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪЛЕНИЕ