В 26-и епизод на Z-Каст ви срещаме с мениджъра по проекта ни „Малък бизнес, голям успех“ Даниел Пенев – журналист, преводач и редактор.

Идеята ни да представяме малки и средни предприятия от различни точки на България получи подкрепа от Фондация „Америка за България“ и през февруари тази година проектът стартира – тоест, в условията на продължаващата пандемия от коронавирус, която предизвика глобални икономически сътресения, но засегна особено силно малкия и средния бизнес.

Предприемачите, които представихме в „Малък бизнес, голям успех“ през февруари и март, се различават по много неща. Всички те обаче са успели да превърнат своята страст в бизнес, който им носи не само финансови постъпления, а и удовлетворение.

Чуйте разговора между Борислав Кръстев и Даниел Пенев в 26-и епизод на Z-Каст, в който те споделят впечатленията си за героите на първите 10 истории в рамките на „Малък бизнес, голям успех“.

Можете да слушате Z-Каст в Spotify, Google Podcasts, TuneIn, Apple Podcasts.

Ако случайно сте пропуснали да прочетете първите 10 статии от поредицата „Малък бизнес, голям успех“, сега е моментът да наваксате.