Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В 26-и епизод на Z-Каст ви срещаме с мениджъра по проекта ни „Малък бизнес, голям успех“ Даниел Пенев – журналист, преводач и редактор.

Идеята ни да представяме малки и средни предприятия от различни точки на България получи подкрепа от Фондация „Америка за България“ и през февруари тази година проектът стартира – тоест, в условията на продължаващата пандемия от коронавирус, която предизвика глобални икономически сътресения, но засегна особено силно малкия и средния бизнес.

Предприемачите, които представихме в „Малък бизнес, голям успех“ през февруари и март, се различават по много неща. Всички те обаче са успели да превърнат своята страст в бизнес, който им носи не само финансови постъпления, а и удовлетворение.

Чуйте разговора между Борислав Кръстев и Даниел Пенев в 26-и епизод на Z-Каст, в който те споделят впечатленията си за героите на първите 10 истории в рамките на „Малък бизнес, голям успех“.

Можете да слушате Z-Каст в Spotify, Google Podcasts, TuneIn, Apple Podcasts.

Ако случайно сте пропуснали да прочетете първите 10 статии от поредицата „Малък бизнес, голям успех“, сега е моментът да наваксате.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.