Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Всички потребители на Viber вече ще могат да правят видеоразговори с до 20 души, без ограничение във времето, съобщиха разработчиците на популярното чат приложение.

Тестовете с масови аудиообаждания са дали добър резултат и са повод за това да се добави видео.

"Трябва да бъде удовлетворена нарастващата нужда от видеовръзка със семейството, приятелите или колегите", поясняват от Rakuten Viber.

Услугата е насочена към онлайн класове и виртуални общности, спортове, като има възможности за споделяне на екран и видео, за мобилни и десктоп устройства.

Няма специална функция - просто бутонът "видео" работи и в масов чат, могат и да се добавят хора в започнат разговор с един човек.

Този, който говори, може да сподели своето видео с останалите, а те могат да закачат своето видео или това на друг участник на основния си екран по време на разговор. Има пълен контрол и прозрачност на микрофона.

Коментари

Darina Ivanova's picture
Darina Ivanova
SummerDreams

.

Страхотно. А освен него, има и чат бот, както и стикер кампания.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.