Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

София вече има официална група в чат приложението Viber, обяви кметицата Йорданка Фандъкова във Facebook днес.

"В нея всекидневно ще споделяме важна информация, новини за обстановката в града и текущи мерки, които засягат гражданите на София", обясни тя.

Всеки може да се включи в групата през този линк и да покани и други свои приятели чрез него.

Групата е открита с безвъзмездното съдействие на столичния екип на Rakuten, японската компания, създател на популярната чат програма. Тя е достъпна за компютър, както и за Android и iOS. Те са работили съвместно със звеното на Столичната община по дигитализация, иновация и икономическо развитие.

Фандъкова отбеляза, че от началото на извънредното положение много софийски технологични компании активно предлагат идеи в помощ на гражданите и на управлението на града в кризисната ситуация и благодари за тяхната подкрепа.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.