Изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев коментира по интересен начин "подритванията по кокалчетата" между босовете на трите ни футболни гранда - "орлите", ЦСКА-София и "Левски".

В последните дни Гриша Ганчев, Спас Русев и Кирил Домусчиев размениха реплики чрез интервюта, постове в социални мрежи и декларации. Петричев бе запитан за прехвърчалите искри преди заминаването на "Лудогорец" за Кипър, където утре от 20 часа шампионите излиза срещу местния АЕК (Ларнака) в Лига Европа.

"Не искам да коментирам собствениците на отборите, тъй като не съм на тяхното ниво - започна директорът. - Те са в правото си да казват каквото желаят. Аз мога само с интерес да коментирам тази коалиция, която се оформя между господата Русев и Ганчев. Според мен обаче тя ще продължи доста кратко. Няма да е далеч моментът, в който двата отбора ще се сблъскат и тогава господин Русев ще разбере, че Ганчев не е кротушка, а си е сериозна акула, на която "Лудогорец" усеща зъбите през последните 8 години. Ще наблюдаваме с интерес как ще се развие тази коалиция."

Той визира отправените комплименти между Гриша Ганчев и Спас Русев. Първо ловешкият бизнесмен се изказа ласкаво във вече прословутото си интервю за "ТВ плюс", където остро нападна "Лудогорец" и Кирил Домусчиев. 

Русев пък критикува главния съдия на мача с шампионите в Разград. Домусчиев отговори и на двамата, собственикът на "Виваком" отвърна отново... И засега се спряха дотук.

Петричев заяви, че нямало драма с напускането на треньора Пауло Аутуори, тъй като щабът му поема отбора, а той лично гласува доверие на Антони Здравков - "опитен български специалист".

Самият Здравков увери журналистите, че няма да прави резки промени в "Лудогорец". Утре той ще дебютира начело на "орлите". Тимът потегли първо за Никозия с 22-ма футболисти. Няма контузени и наказани.