Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев отвърна с пост във Фейсбук на последните медийни изяви на "колегите" си Спас Русев и Гриша Ганчев. 

В неделя в предаването "Код Спорт" по ТВ+ бе излъчено "програмно" интервю с благодетеля на ЦСКА-София Гриша Ганчев. На въпрос "кой трови атмосферата в българския футбол", бизнесменът дава пространен отговор, в който явно има предвид Домусчиев и "Лудогорец", макар и да не споменава по име този клуб.

Ганчев говори за "пробит" футболен съюз, за купени комисии, съдии и отбори, как един отбор започва първенството с 30 точки аванс... Той признава, че в миналото сам е "правил тези работи", "Сирака ги правеше в "Левски" (визира Наско Сираков) и т.н. и т.н. Гриша Ганчев говори за "Левски" "само за хубаво или нищо", но още няколко пъти "захапва" "орлите".

В интервю за "Блиц" пък Спас Русев недоволства от съдията Георги Кабаков на мача с "Лудогорец" в събота. 

Кирил Домусчиев споменава по име собственика на "сините", но не и Гриша Ганчев, когото нарича "другия". Двамата не крият омраза един към друг вече от години.

 

 

 "Изумяват ме словесните атаки на двамата собственици на грандовете, пише Домусчиев. - Г-н Русев, не Ви ли стигнаха 90 минути да вкарате гол, та опряхте до едната минута повече продължение?! Докато гледахте как е направена козирката на “Лудогорец Арена”, явно сте пропуснали да видите как Цветкович едва не откъсна крака на Натанаел. На подобен мач на любимия Ви клуб - Челси, съдията със сигурност щеше да вдигне червен картон. Моля, концентрирайте се върху вашите проблеми - игра, селекция и козирка. Съдиите са удобно оправдание! Оставете реферите на мира, както прави Лудогорец дори когато е ощетен.

А за другия - изумява ме наглостта да си признава извършени от него престъпления, за които давността е отминала. Вълкът козината си мени, но нравът - НЕ. Вярва ли му някой, при положение че този човек е разследван за кражба на ДДС и акцизи?! Лудогорец спазва феърплея и е изряден във финансово отношение. Затова не се притесняваме от каквито и да е проверки. Господа, гледайте си вашите клубове! Не се оправдавайте и не търсете проблемите, където не съществуват!"