Шефът на надзорния съвет на "Левски" Спас Русев отговори на словесната атака на собственика на "Лудогорец" Кирил Домусчиев, който вчера публикува пост във фейсбук с остри думи към боса на "сините" и към Гриша Ганчев.

Всъщност вече е трудно да се каже кой на кого отговаря, тъй като Домусчиев явно се е почувствал длъжен да отвърне на Русев, изразил недоволство от съдията Георги Кабаков за мача "Лудогорец" - "Левски" (2:1) в събота.

Вижте позицията на Спас Русев, публикувана на официалния сайт на клуба от "Герена":

"Уважаеми привърженици, 

В отговор на мое интервю вчера вечерта станах обект на неочаквани нападки. Аз не съм си позволил и не бих си позволил да обидя или засегна нито един собственик, президент или футболен деятел.

Фокусът на въпросите, които повдигнах за дългогодишните очевидни проблеми в българския футбол, съдийство и феърплей, беше изместен към личностни нападки, подкрепени с известна доза сарказъм и ирония, които изглежда са продиктувани от факта, че конкретни личности се припознават в моите думи.

Отказът да се дискутира феърплеят и съдийството показва, че живеем в два паралелни свята, единият от които е перфектен, но в който ние не живеем.

Спас Русев

Председател на НС

ПФК Левски"