Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мълния уби на място 41-годишен треньор от школата на Футболен клуб „Хебър”, съобщава Нова тв.

Иван Ранчев е ударен по време на контролен мач в пазарджишкото село Лесичово.

От ударната вълна са пометени и други хора, но те не са пострадали.

„Имахме контролна среща и около десетата минута заваля силен дъжд. Ние продължихме да играем. Нямаше гръмотевици. С Иван бяхме един до друг. Говорихме си, че имам контузия и той ми каза да изляза от игра. Минута след това видях силен гръм. Няколко души паднаха”, разказа пред медията един от играчите на „Хебър”.

Това е втори трагичен инцидент вследствие от лошото време за една седмица. Млад мъж загина на място, ударен от мълния в района на бул. "Цариградско шосе" в столицата миналата сряда.

Заедно с починалия 25-годишен мъж е имало и друг, 26-годишен, който бе настанен в болница. 

Двамата са разхождали куче.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.