Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кой е написал онези мракобесни текстове, които уж трябва да отговорят на санкциите тип "Магнитски" и които, контролирано или не, изтекоха в медиите снощи? Отговорът остава все така неясен, след като днес никой не пожела да си ги припознае, в т.ч. и соченият за техен автор - вицепремиерът Асен Василев. Ясно обаче е само едно - в коалицията не само не са във възторг, ами и няма никакъв шанс да ги подкрепят. Или поне така изглежда, след като ги определят като фашистки. Но пък премиерът Кирил Петков става все по-смел в намеците си към ДПС, че ще й покаже на нея. Май с "Магнитски".

 
 
Но това не е единствената "коалиционна новина" днес. Правителството взе решение да приеме плана за въвеждане на еврото. Въпреки броженията от страна на "Има такъв народ", публични от няколко седмици насам. Няма време - казва Василев. Да видим какво ще кажат обаче от ИТН в бюджетната комисия, когато министърът внесе актуализацията на бюджета за годината.
 
 
И докато приемаме плавно еврото, ще плащаме с 40 на сто по-скъпи парно и топла вода, изчисли КЕВР. Отдъхнахме си - че имаше предложения и за 300%. Познайте от един път кой е на най-голям дефицит - да, столичната топлофикация.
 
На нашия си роден фон, Украйна продължава да се бори с агресора. "Сегашната офанзива на окупаторите в Донбас може да обезлюди региона" - обяви президентът Володимир Зеленски, обвинявайки Русия, че иска да "изпепели" Северодонецк. Най-малко 1500 са убитите в Северодонецк, а между 12 000 и 13 000 души са блокирани в града, където 60 процента от жилищните сгради са разрушени. 
 
 
Но пък трябва да има и "зрелища". Поддръжникът на Путин Никита Михалков инициира... евразийски Оскари... Честито на Киргизстан, Казахстан, Беларус...
 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.