Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Българският премиер посети папа Франциск по повод 24 май - нещо, което трябва да е протоколно събитие. Интересно е, че според Кирил Петков главата на Римотаколическата църква лично го е поздравил за усилията за борба с корупцията.

Като казахме корупция - синонимът й "Автомагистрали" започва трудно и мъчително да се обзавежда с нов Съвет на директорите. Дано е за добро.

В света още тече и разправия за нещо, което изглежда просто - кой плаща в рубли на дядя Вова и кой не (всъщност, формално никой не плаща - откриваш си сметка в Газпромбанк и те си ги конвертират). Така обаче гръцкият "Катимерини" пише, че на терминала на островчето Ревитуса 30 процента от целия капацитет от очакваните доставки е запазен за България.

Володимир Зеленски говори пред форума в Давос. Където поиска от някои от най-влиятелните и богатите хора в света: петролно ембарго, блокиране на всички руски банки и пълно прекратяване на всякаква търговия с руски компании.

А от отсрещната страна руският политолог Сергей Михеев пред тв "Россия 1" направо описа докъде там виждат границите на "операцията":

"Това, което успеем да си осигурим, по-късно ще бъде определено като наши цели."

В смисъл: завоюваме колкото може - после обясняваме... 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.