Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Да завладеем каквото успеем, после да го обявим за цел на операцията.

Това предложи политологът Сергей Михеев по време на участие в руско пропагандно предаване по държавната телевизия "Россия 1".

"Нека спомена какви са нашите цели. За съжаление, войната ще определи целите ни, ако останем трезви (в смисъл - трезвомислещи, б.р.). Те ще бъдат базирани на това, което е постижимо. Това, което успеем да си осигурим, по-късно ще бъде определено като наши цели."

Той подчерта, че "украинският въпрос" не бива да бъде отлаган за бъдещето.

"Рисковано е да го оставяме за следващите поколения. Не знаем какви ще са следващите поколения."

По-рано в монолога си Михеев посочи, че Украйна "исторически е наша земя", която била загубена заради "грешки, неразбирателства и предателства".

"Успехът трябва да остане на нашата страна. Не бива да позволяваме на никого да се присмива на успехите ни.

Що се отнася до целите ни. Напълно съм убеден, че това е нашата земя, това със сигурност е нашата земя. Не става въпрос за Украйна и страната, в която може да съществува. Това исторически е наша земя, която се оказа в тази страна заради грешки, неразбирателства и предателства."     

Коментари

Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

К

Поредния правно неграмотен руски идиот, който типично за руските телевизии, истерично заявява че неговото персонално усещане за справедливост е над правото. Нещастник ! Пък моето персонално усещане за справедливост е, че такива тъпанари трябва да изядат 100 тояги на голо на мегдана.

Nyetflix

Вашта жална м@йка, нямате ли си земя, нямате ли си хора, нямате ли си ресурси, че посегнахте на друга държава, независимо, че се е самоопределила. За какво ви е Украйна? За да си увеличите размера или ще крадете, защото вие освен да крадете, друго не умеете. Защо ви е всичко това, недоумявам! Украйна няма да ви направи по-богати, няма да ви направи по-големи, защото и без това сте най-големи... Напротив, во веки веков ще имате проблеми с украинците и със света. Вие просто сте алчни, ненаситни и бездънни простаци! Този политолог не е нищо освен един гъз*лизец на Путин. Проклети да сте, проклети ще сте! А, и още нещо, ще изгубите войната! Убеден съм!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.