Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Новата ни рубрика - "ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА" - вече е на почти три месеца. Както и предположихме, много от вас предпочитат да могат да прочетат най-важното от деня в кратка дописка всяка вечер.

Затова вече има и нова възможност - да получавате "ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА" директно на имейла си като ежедневен информационен бюлетин (newsletter).

За първия ден сме разпратили "ДЕНЯТ..." до 100 случайно подбрани наши абонати в сайта clubz.bg - те не са абонирани и няма да получат следващия му брой, освен ако не пожелаят сами през имейла или от тук

Абонирайте се за ежедневния ни бюлетин:

* задължително поле

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.