Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

И 19 февруари мина под сянката на опасността от война и усещането за нарастването на напрежението между Русия и Украйна.

В свое изявление американският президент Джо Байдън отсече, че САЩ са убедени, че Москва ще атакува в близките дни, а мишената ще бъде столицата на Украйна Киев.

Очаквано тази тема беше във фокуса и на Мюнхенската конференция за сигурност. Председателката на ЕК Урсула фон дер Лайен увери, че Европа ще се справи, дори и Русия да спре доставките за газ. Американската вицепрезидентка Камала Харис беше твърда - при нападение над Украйна, САЩ ще подпомогнат укрепването на източния фланг на НАТО.

 
По време на форума българският премиер Кирил Петков имаше разговор с македонския си колега Димитър Ковачевски, а двамата и с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен. Информацията дойде основно от Скопие.
 
 
В Донецк обявиха мобилизация, а Русия започна поредни учения.
 
 
В България денят мина под знака на почитането на Васил Левски.
 
 
Паметната дата окрили за победа футболният клуб "Левски".
 
 
Пожарникарите излязоха на протест.
 
 
Остана тревогата за все така намиращите се в неизвестност българи на подпалилия се ферибот. Издирването им продължава, те със сигурност са седем, Единият от двамата хоспитаризирани наши сънародници вече е изписан, състоянието на другия е стабилно.
 

Коментари

Ха-ха-ха-ха!

Пожарникарите на протест за подпаления ферибоот. "Левски" окрилен от мобилизацията в Донецк. Блинкин ковладил Киро и макето защо все още Путин не напада. И накрая гола монтескьо си пече мусаката на реактора в Белене.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.