От няколко дни едни от най-просветените журналисти в България плахо започнаха да произнасят поне отчасти истината и да задават неудобния въпрос: „Кой назначава правителството в България и защо САЩ?“ Като казвам неудобен въпрос, нямам предвид точно, че притискат опонента с него, а по-скоро карат зрителите си да се изчервяват от неудобство, но вие може и иначе да си го тълкувате.

Та наистина, скъпи приятели, не е ли време най-сетне да разберем защо американското посолство, „Америка за България“, и Кинг Конг назначават правителствата у нас и това опит за поредното ни заробване ли е?

Отново се притеснявам да не ме разберете погрешно – аз нямам нищо протиов американското заробване. Нека ми дойдат тия тесли, тия гугъли, тия пфайзери, да ми построят разни супер-технологични фабрики, да ме пратят да им работя в тях и да ми плащат, плащат, плащат. В гадни долари....

Но повечето българи, които не са родоотстъпници, биха се приковали с верига на железопътните релси към Пирдоп, само и само да спрат американското нашествие. Е, верно, че с БДЖ малко имаме проблем понякога и поради фатални закъснения все още България си няма нейната Раймонда Диен, но важен е жестът.

Така или иначе, и да ни гази влак, и да не ни гази влак, фактите са ясни, макар и никой да не смее да ги произнесе по казионните продажни медии. Зад новото българско правителство стои Кинг Конг. Имам доказателства за това. Първо, никой не е виждал Кинг Конг. Но и никой не е виждала кукловодите, които пият кръвчицата ни вече 30 години и нарочно избират и поставят начело на държавата все некадърни правителства. Второ, Кинг Конг е американец, и кукловодите са... нали. И трето, кой нормален човек би повярвал, че Кинг Конг назначава премиерите в България? Никой. Е тва е номерът.

Разбира се, националистите ще скочат веднага, че не може една маймуна да е шеф на шефовете на българите. Едно време бих се съгласила с тях. Ма днес след всичко видяно и преживяно... Дето викаха у оня филм: „Прасета може, а маймуни не може!!!“ 

Разбира се, ние няма да видим Кинг Конг на живо, най-малкото, защото у нас няма небостъргач, който да го приюти. Нали знаете, че измъкнат от девствения си остров, маймунякът може да намери домашен уют само на някоя 100-етажна сграда. Ама ние като няма да си дострояваме „Златния век“ в „Лозенец“,  няма да може и да се оттървем от задкулисието. Прави бяха предишните управници, като пробваха да го построят тоя небостъргач, това беше опит да се преборят със задкулисието. За съжаление не ги разбраха.

Ама тях напоследък въобще не ги разбират правилно ми се струва. Ето и шефът им от ДАНС, дето го махнаха. Хванаха го с незаконно застреляно диво прасе и аха да го обвинят, че е престъпен бракониер. Ама се оказа, че всичко е съвсем различно. Отишъл човекът за гъби в гората, обаче си взел пушка, защото някои гъби са много агресивни. И случайно мернал един глиган, който нещо куцал. Менискус скъсал, разправят после свидетели. Лично видели как се къса. Та разузнавачът вдигнал пушката и бам! Спасил го от мъките. Добре, че я разказа тая история, за да го освободят от ареста и да му паднат обвиненията. Обаче Бойко нещо спряла да му вдига телефона, та не знам. Да не тича другата седцмица обратно у ареста и да моли да го заключат. 

Макар че, ако питаме Кинг Конг, да застреляш диво прасе не е кой знае какъв проблем. В крайна сметка дали ще спазваме закона е въпрос на свободна воля, а ние за тая свобода живота бихме си дали. Само на някой ултралиберален комунист би му хрумнало, че може да казва на хората кога и по какво да стрелят. За съжаление напоследък комунистите никнат отвсякъде. Коет омалко ме учудва – все пак ГЕРБ 12 години бориха комунизма, а сега комунистите пак навсякъде. Нещо не им се получи тая работа. Другите хора откога се оттърваха и от комунистите, и от човекоподобните маймуни, а ние у нас чегъртаме, чегъртаме и все с парапитеците си седим. Но нищо. На следващите избори ще им дадем да се разбере. Ще гласуваме за някой още по-изненадващ, да видим после как ще си го бият у кратуната. Дотогава, по-добре не ходете за гъби, че е опасно.