И ето, че в България историята се повтаря. След освобождението българите тръгнали по Европа да чукат по вратите на разни царе и князе и да ги питат искат ли да седнат на българския престол и да управляват. „Е що не си изберете некой от вашите?“, питали ги англичаните, а нашенчетата горестно отговорили: „Е па, нема 'ора!“ Едни били мекерета на султана, други руски подлоги, трети се гърчеели, никой не бил достоен, затова решили да си докарат вносен цар, корекомски.

Нататък знаете как са се развили нещата.

През 2021 година българите отново се оказаха пред дилемата – няма кой да ни управлява. Един мандат си прехвърлят като горещ картоф от ръка в ръка и всеки вика на другия: „Вземи го ти“. Всеки момент ще тръгнат пак по Европата да молят някой да ни осинови и да ни реши проблемите. Не е като да няма царе и князе без кралство.

Ето например Хари - британския принц. Момчето остана без финансова подкрепа от фамилията си и като нищо ще се съгласи да постъпи на работа като цар на българите. Аз бих посъветвала преговарящите първо обаче да прикоткат жена му, Мегън. Щото в тяхното семейство става каквото тя каже. Да я прилъжат с нещо, например с курс при Добчев в НАТФИЗ. Да се научи най-накрая как се играе, да стане и тя актриса, стига се е фукала с долнопробните си сериалчета и кичозните си милиончета от хонорари. Истинският артист е беден, тъжен, няма публика, а ако наруши някое от тия условия го бият с пепелник по главата.

Ако обаче не искаме повече да се замесваме с Кобурготите, тогава ще трябва да проявим повече изобретателност. Ми, не е казано, че царят трябва да е роден цар. Може и пожарникар да е бил. Или обикновена пешка, ма да матира царя с два хода.

Слави пръв се сети за това и номинира световна шампионка по шах за премиер. С това просто отвя технократа в костюм и почтени очилца на Борисов при първия опит да се състави кабинет. Сигурна съм, че Бойко си скубе брадата от яд, като е видял хода на Слави. Да беше номинирал Цеца! Или Лепа! Или поне Николета Лозанова! Николета има почти милион последователи в инстаграма – т'ва е колкото гласоподавателите на Бойко и Слави заедно!!! 

Сега чакаме да видим БСП какво ще измислят, но да не си въобразяват, че ще минат със стари номера и муцуни. Нека надцакат Борисов и Слави, и да дадат на народа обичан и популярен премиер. Например Филип Киркоров. Хем е и наше момче, от Варна. Той на концертите си колко публика събира, няма зала в София, която да я побере. Тъкмо ще натрият носа на Борисов с неговата „Арена-Армеец“ – провинциална работа.

Разбира се, ако Корнелия има наистина замах и е смела, бих я посъветвала да заложи направо на Путин. Стига вече по заобиколния начин, време е за право куме в очи. Да идва, да забива жезъла, да е ясно това, дето и без това си е ясно - упрлавляват ни от Москва.

Ако мандатът обаче вземе, че се изтърколи към ДБ, тогава Путин да си яде валянките. Ще си докараме някой западен, модерен, умен и красив. Брад Пит. И без това с него вече сме биз-бизе, откакто похвали Мария Бакалова на церемонията по връчване на Оскарите. Дето се вика: „сго-дих-ме се". Да видя тогава Борисов, Слави и Путин как ще си удържат фенките. Едно е Бойко да ти ходи по гащи из държавата, съвсем друго Брад.... 

Момент, че се разсеях, като си представих Брад Пит по гащи в Министерски съвет. Та докъде бях стигнала? А, да, държавата ще управляваме. Според вас какви гащи носи Брад Пит? Дали и той спортни, дето по седмица държат без пране? Или предпочита тесните слипове? Ах, дано са тесните...  

Сега мъжката част от избирателите ще протестира, че това не е техен избор, но аз ще ви припомня, скъпи мъже: тоя свят се управлява от онези, за които гласуват жените. И Байдън, и Путин, и Бойко са все избор на по-нежната ръка пред урната. Но ако от ДБ са наистина умни, а не само красиви, все пак биха довели заедно с Брад и някоя и друга едрогърда министърка да поеме я културата, я туризма, я околната среда. С едрогърда министърка по-лесно ще вървят и преговорите с опозицията, няма да се налага Бойко да го пази комсомола му пред къщата в Банкя. А са й препречили пътя, а... коленцата. Пък и така протестната партия ще покаже, че разбира от щедрост. Бойко им предлага депутати, те му предлагат прекрасни госпожи  - за всеки каквото обича.

А народът??? Народът също ще е доволен – кой би протестирал, ако му прекъсват новините и предаванията за преки включвания на Брад Пит по тесни гащи и едрогърда госпожа в спалнята в Банкя.

То това си е киношедьовър отвсякъде. Брад Пит, красавици, пачки, пищови, една магнолия в двора... Следващият Оскар ни е в кърпа вързан, пък държавата... държавата все ще я оправим някакси.