Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Благодарение на разумната политика, която водим години наред, България е сред държавите в Европейския съюз с нисък бюджетен дефицит и втора по най-ниско ниво на дълга, независимо от пандемията. Ако не беше тази световна криза, щяхме да сме с излишък, но сега всичко даваме за лекарства, ваксини и за социално-икономически мерки в подкрепа на гражданите и бизнеса.“

Това заяви председателят на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов в Доспат. 

Борисов акцентира върху огромния европейски жест към България, благодарение на който страната ни ще получи допълнителни над 1,2 млн. дози ваксини на „Пфайзер“/“Бионтех“  чрез механизъм за солидарност.

„Това е голяма подкрепа за България. Солидарност е точната дума“, заяви Борисов и добави, че лично е благодарил на премиера на Португалия Антонио Коща и на португалското председателство на Съвета на ЕС.

Лидерът на ГЕРБ изрази своята признателност и към председателя на Европейския съвет Шарл Мишел и председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. Борисов  напомни и за отличната оценка, дадена от Европейската сметна палата, която само преди дни в годишния си доклад за 2019 г. посочи, че не е открила нито една грешка в програмите, които България изпълнява със средства от бюджета на ЕС. 

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов изтъкна още мащабното строителство и хилядите километри обновени пътища в рамките на мандата. Премиерът беше категоричен, че винаги е държал строителите да получават редовно възнагражденията си и отбеляза, че с труда си те допринасят за развитието на държавата с ускорени темпове. Лидерът на ГЕРБ изтъкна и подкрепата на правителството за общините. Борисов посочи, че в годините на управление на ГЕРБ в Доспат са реализирани много проекти, а само от правителствени постановления в Доспат са инвестирани 16,5 млн. лева за различни инфраструктурни обекти.

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов беше категоричен, че опонентите предпочитат да използват фалшиви новини, манипулации и провокации, защото, за разлика от ГЕРБ, не могат да покажат реално свършена работа. Борисов изтъкна също огромната подкрепа, която ГЕРБ има и в смесените райони. „ДПС се имаха за даденост“, напомни Борисов и добави – „в София говорят едно, но иначе на терен мачкат и тормозят хората“. Председателят на ГЕРБ призова хората да гласуват, взимайки предвид реално свършената работа в интерес на всички български граждани.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.