Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Нека хората да излязат в неделя, да гласуват и в следващите дни ще се знае как са ни подредили. Като теглим чертата, ще видим кой има правото да говори от името на народа“. 

Това заяви председателят на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов по време на посещението си в Белово, област Пазарджик, където беше заедно с кандидатите за народни представители и водачи на листи на ГЕРБ – вицепремиерът Екатерина Захариева, министърът на финансите Кирил Ананиев и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Председателят на ГЕРБ и премиер Борисов отбеляза, че ГЕРБ и СДС действат заедно, докато други сега станаха демократи и искат да говорят от името на дясното. Борисов бе категоричен, че партия ГЕРБ винаги в своите действия и политики е била водена от отговорността към държавата и с мисъл за нейния просперитет.

В Белово лидерът на ГЕРБ отбеляза, че в рамките на мандата правителството е отпуснало за развитието на общината над 5,5 милиона лева.

„Изграждат се пътища, водопроводи, реновира се училището, укрепва се реката, защото в малките населени места живеят толкова важни хора за България, колкото и в големите градове“, подчерта председателят на ГЕРБ. 

Борисов припомни, че за укрепването на река Яденица в Белово правителството отпусна 1,2 милиона лева, с които е приключен първият етап от проекта.

Укрепеното корито на реката в Белово.

 

С осигурените средства ще се реализира също основен ремонт и обновяване на централната градска част.

От огромно значение за Белово са и започналите преди дни ремонти на републиканските пътища Пазарджик-Батак с прогнозна стойност на проекта от близо 53 милиона лв. с ДДС и Пазарджик-Белово на стойност 43 милиона лв. с ДДС.

„Магистралите са кръвоносната система на една държава, но важни са и второкласните, третокласните и четвъртокласните пътища. Затова през изминалия мандат бяха инвестирани над 173 милиона лева за подобряване на пътната мрежа в Пазарджик и областта, а сега залагаме в програмата си да ремонтираме още 110 километра в региона“, заяви кандидатът за народен представител, водач на листата на ГЕРБ в 13-и МИР - Пазарджик и вицепремиер Екатерина Захариева.

Кандидатът за народен представител, водач на листата на ГЕРБ в 14-и МИР - Перник и министър на финансите Кирил Ананиев добави, че в последните години във фокуса на правителството бе промяната на облика на малките населени места с изграждането на пътища, подобряване на водопроводна система, ремонти на училища, детски градини, читалища, както и на храмове. 

„За нас всеки човек е важен, затова продължаваме да работим за още по-добро бъдеще в България“, добави лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.