Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Цветан Цветанов и Павел Вълнев посетиха област Търговище. Там те проведоха среща с членове и симпатизанти на партията и представиха  листата от 28-и МИР-Търговище. 

Цветанов очерта основните задачи за последната, решителна седмица на предизборната кампания, стоящи пред всички ангажирани с нея, нуждата от постигане на висока избирателна активност и противодействие на опитите за платен и контролиран вот от страна на управляващите, в комбина с представители на ДПС.

Местните представители споделиха своите впечатления от досегашния ход на кампанията, както и увереността си, че резултатите, които очакват, са далеч над необяснимо ниските проценти, пророкувани от контролираните социологически агенции. 

В същото време те не спестиха да изкажат и своето разочарование от некоректните действия на отговорни представители на ГЕРБ и ДПС от Търговищка област, които вече съвсем открито са преминали към заплахи и натиск спрямо активисти на ПП „Републиканци за България“, както и за случаи, свързани с незаконно раздаване на продукти и пари като част от партийната си агитация. 

Цветанов, Вълнев и водачът на партийната листа за област Търговище, адвокат Иван Цонев, дадоха пространна пресконференция за представителите на местните медии. 

На нея зам.-председателят Павел Вълнев говори за причините, довели го до идеята за създаване на политическия проект „Републиканци за България“. Той сподели впечатленията си от предизборните срещи в страната и разочарованието си от смазващите нива на корупция и безпринципност, владеещи родната политическа сцена. 

Водачът на листата Иван Цонев, представи нейните членове и очерта основните ангажименти, залегнали в предизборната програма на партията. Особено внимание той отдели на факта, че това е единствената партийна листа в областта, съставена изцяло от местни хора, млади и в същото време с достойни и впечатляващи с постиженията си лични биографии. Пред представителите на медиите Цветанов даде висока оценка за качеството на бъдещите народни представители. 

Той изброи и приоритетите, които партията си е поставила, влизайки в бъдещия парламент. Сред тях на първо място той посочи необходимостта от възстановяване върховенството на закона, електронното управление, необходимостта от действен и високоавторитетен парламент.

Павел Вълнев представи идеите на ПП „Републиканци за България“ в различни области от обществения живот на страната, които в хода на реализацията си биха довели до видимо подобряване на бизнес климата, реактивиране на здравната система, възстановяване водещата роля на страната ни като енергиен център на Балканите, рязко подобряване на финансирането на образователната система, твърдо отстояване на националните ни интереси в областта на  външната политика. 

В отговор на журналистически въпрос Цветанов сподели разочарованието си от липсата на политически разговор в хода на тази кампания, превърнала се в поток от компромати и негативизъм, в кампания, лишена от идеи и предложения за излизане на страната ни от дълбоката институционална криза, в която е изпаднала.

В края на пресконференцията местните журналисти получиха материали с управленската програма на ПП „Републиканци за България“ и те не пропуснаха да споделят, че това е единственият програмен документ, който им е представен в хода на тази предизборна кампания, което е още едно печално доказателство за неспособността на партиите от статуквото да изработят действен документ, които би се превърнал в основа на план за решаване на системните проблеми в нашето общество.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

 

Коментари

Браво

Eдинствената партийна листа в областта, съставена изцяло от местни хора, млади и в същото време с достойни и впечатляващи с постиженията си лични биографии.

Това е то!

ПРавилно! Трябва да се гласува за да има промяна! За това нека дадем своят глас правилно за партията, която ще промени България! И коя е тя?!? Републиканци за Бюлетина номер 21!

Бъдеще

Причините заради които ще имаме ниска избирателна активност, защото сегашните управници доведоха до това положение

Избори

Можем да направим правилният вот и това не зависи само от вас, а и от нас самите

Ясно

Явно е, че ни трябва силна избирателна активност, защото иначе България ще отиде надолу

Висока активност

Висока избирателна активност трябва да има, не бива да забравяме, че трябва да сменим правителството

..

Във вас ни е надеждата, можете да постигнете много неща в държавата и то в плюс

Аспект

Можем да преборим вот, само първо да изгоним сегашното правителство

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.