Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Цветан Цветанов и Павел Вълнев проведоха срещи с избиратели в Тутракан  и Силистра. Те представиха водача на листата  на 20-и МИР - Силистра Петко Чамов.

Цветанов и Вълнев заедно с Петко Чамов,  представиха секторните политики залегнали в програмата на „Републиканци за България“ и споделиха впечатления за развитието на област Силистра. 

„България се нуждае от сериозна промяна и то веднага“, заяви зам.-председателят на партията. И допълни: „Много неща искаме да променим. От най-малките до най-големите бизнеси всички са в една и съща позиция, всички се страхуват. Дерибействата на статуквото са нетърпими“.

Вълнев сподели, че страхът в област Силистра е основната тема при проведените разговорите с избирателите.

„Републиканци за България е политическата сила, която гражданите все по-отчетливо припознават като истинска алтернатива на статуквото и носител на промяната“, заяви председателят на партията Цветан Цветанов. 

След срещите с журналистите  Цветан Цветанов и Петко Чамов заедно с кандидати от  листата  на Републиканци за България за 20-и МИР - Силистра раздадоха информационни брошури и разговаряха с граждани за политиките на партията.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

ИСтината!

Имаме нужда то такива хора, които да ни избавят от мизерията, която донесе хунтата.. за това трябва да им се доверим като гласуваме за тях с бюлетина номер 21! Републиканци за България!

4-ти

България се нуждае от сериозна промяна и то веднага иначе до година вече няма да можем да се оправим никога това значи да сме роби на големите ... Гласувам за вас с цел всичко това да се промени...Знам че в отбора на Републиканците има само професионалисти!!

!!!

Това е малко тъжно да гледаш как държавата ти в която сте израснал почва да се издига и след години като се върнете вече държава няма затова много се мотивирах с вас да променим заедно нещата !!! В очите на Републиканците виждам само хъс с който това наше желание за промяна няма да е трудно !

Тик

Времето изтича и остават броени дни до изборите. Дерзайте в същия дух Републиканци

Проект

По-силни сте отколкото си мислите. Предложените от вас проекти ще бъдат реализирани и България ще се изкачи на върха

Експерти

Вие сте хора с опит и в политиката и в бизнеса и екипът ви е от експерти ще намери решения за всеки казус

Аспект

Искрено ви пожелавам да успеете с промяната и да нямате проблеми по пътя към победата

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.