Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Единственият шанс на Сухиндол да се развива е с построяването на АМ „Хемус”, която с всеки ден се приближава до Великотърновския регион. Изграждането на магистралата е национален приоритет на правителството на Бойко Борисов и заема основно място в новата управленска програма „България следващо поколение“. Цените на земята и на жилищните имоти в региона на Сухиндол и Павликени се повишават стремглаво и това е само един от ефектите от строителството на автомагистрала „Хемус”. Искрено се надяваме, че следващото правителство ще продължи работата по големите инфраструктурни проекти за Северна България и няма да бъде направена нито крачка назад. И точно затова е важно да подкрепим ГЕРБ.

Това заявиха пред жители на общинския център кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС за 4-и МИР Станислав Стоянов, Росица Димитрова, Детелина Борисова и Венцислав Георгиев.

Особено важно за жителите на региона е да бъдат възстановени съоръженията за напояване. Земята е плодородна, капацитетът на язовир „Александър Стамболийски” е достатъчно голям и в общината зеленчукопроизводство може да бъде развито на много добро ниво, казаха фермери, които разчитат на ГЕРБ за продължаващите политики в областта на земеделието и селското стопанство.

606,3 млн. лв. извън оперативните програми през Плана за възстановяване и устойчивост са осигурени по програмата за изграждане, доизграждане и реконструкция на ВиК системите и пречиствателни станции за отпадни води за малките селища с население между 2 и 10 хиляди жители, отговориха Станислав Стоянов и Детелина Борисова.

Закриването на Дома за възрастни хора с деменция в с. Горско Косово, където работят много местни жители, беше друга от темите на разговорите.

"Това е изключително необходима услуга за цялата област. В изпълнение на стратегията за дългосрочна грижа ще бъдат изградени два нови центъра за хора с деменция с капацитет по 15 души, чието финансиране е гарантирано с европейски средства. Така ще бъдат запазени

работните места и ще бъдат осигурени съвременни условия за потребителите", каза Росица Димитрова. Само от активността на общинското ръководство зависи развитието на социалните услуги в региона, допълни тя.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.