Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"ГЕРБ се ангажира да продължи инвестициите в образованието, за да има добра училищна база, възможности за развитие на учениците, като продължи изграждането на нови физкултурни салони и спортни площадки във всяко училище."

Това каза областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Анрей Новаков по време на обиколката си в села от община Сатовча. 

Заедно с кадидатите за народни представители на ГЕРБ в Благоевградска област Александър Мацурев, д-р Емил Тончев, Николай Джингаров и Александър Петков и областния секретар Даниела Савеклиева те посетиха училищата в селата Кочан, Осина Сатовча и Плетена.

Едно от най-големите учебни заведения в общината - СУ ,,Хр. Смиренски" в село Кочан, е реновирано с финансиране от Министерство на образованието и науката на стойност 150 000 лв. Изграден е и нов физкултурен салон на стойност 350 000 лв., отпуснати от правителството на Бойко Борисов с постановление на Министерския съвет. Близо 300 ученици от 1 до 12 клас ще могат активно да спортуват в новоизграденото спортно съоръжение.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ  видяха и спортната площадка на СУ „Св.Св. Кирил и Методий” в Сатовча изградена с осигурено в размер на 120 000 лв. финансиране от МОН. Те посетиха и защитеното начално училище „Васил Левски” в село Осина напълно ремонтирано и санирано.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.