Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ролята на държавата е да създава благоприятна бизнес среда, където регулаторната й роля е сведена до ангажимент за правилно функциониране на пазара, а в ръцете на предприемчия бизнес е успешното индустриално развитие и пазарно присъствие. Това коментира водачът на листата на ГЕРБ за Благоевградска област Росен Желязков по време на посещение в Благоевград на фирми.

Представителите на предприятия бяха категорични, че подкрепата по оперативните програми е важна за развитието на бизнеса и е възможност за модернизация и подобряване на производствения капацитет.

В Благоевград Росен Желязков се срещна и с превозвачи от региона, които отчетоха подобряване на административното обслужване в областта и одобриха въвеждането на новите електронни административни услуги. 

Росен Желязков информира и за предстоящото откриване на нов фронт-офис на областния отдел на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“. 

„С реализацията на проекта се създава изцяло нова приемна, която ще работи като деловодство на областния отдел на автомобилната администрация. Така гражданите ще бъдат обслужвани на "едно гише", уточи водачът на листата на ГЕРБ. 

„За нас от ГЕРБ е важно да продължим да надграждаме всичко, което постигнахме през изминалия мандат. Имаме ясна и конкретна програма, с изпълними приоритети, затова е важно на предстоящия вот да подкрепите ГЕРБ, с №28 в бюлетината”, призова  областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков.

На срещите участваха още областният секретар на партията Даниела Савеклиева, общинският ръководител на ГЕРБ-Благоевград инж. Росица Димитрова, кандидатите за народни представители Илиан Георгиев, Александър Петков, Теодор Тошев, Николай Михайлов, Йордан Андонов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.