Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Със съдействието на държавата и европейските програми дори и в условията на пандемия българските фирми са запазили производството си."

Това заяви водачът на листата на ГЕРБ за Благоевграска област Росен Желязков при  посещението си в цех за машинообработка в с. Баня, община Разлог.

Заедно с него бяха кандидатите за народни представители на партията д-р Емил Тончев и Александър Мацурев, областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областният секретар Даниела Савеклиева.

„След спечелен проект по програма ,,Иновации и конкурентоспособност“ имаме закупени нови машини и оборудване на стойност 500 хил. лв., а служителите ни се увеличиха на над 100”, обясни собственикът на фирмата. Той подчерта, че мерките  на държавата за справяне с Ковид кризата и подпомагане на бизнеса са били адекватни.  

„Бизнесът се нуждае от стабилност, предвидимост и приемственост. За ГЕРБ е  важно да създаде такива условия. С правилна регулация да се стимулипа пазара”, подчерта Росен Желязков. Според него европейският ресурс е много важен за развитието на фирмите, които могат да подобряват условията на труд , да развиват производствата си.

Росен Желязков подчерта, че успешният мандат на ГЕРБ, дава увереност на партията, че сме поставили правилните приоритети и държавата върви в правилната посока.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.