Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Още по-радикални мерки, почти военно положение, сега, без политически съображения - все призиви на главния прокурор Иван Гешев от последните дни. За борба с коронавируса. Много сме впечатлени - откога главният прокурор е специалист по пандемии и вируси и отговаря за борбата с коронавируса?

Да не би Гешев да има богат опит с искане на мерки за неотклонение на други вируси в забележителната  си кариера?

Обвиняем ли е коронавирусът?

От една страна, Гешев с лекота може да го обвини за кражба на милиарди, срив на икономиката, ръст на безработицата.

Коронавирусът може да бъде обвинен и за нова порция приватизация, но нея обвинител N1 ще провери след 20-30 години.

Струва ми се, че на г-н главния прокурор просто му липсват прожекторите. Те така му се харесаха в последните месеци, че сега се опитва да остане в центъра на светлините им.

Сега обаче един генерал без каскет е пред микрофоните. И май го харесват повече. Е, как да не се амбицира човек...

Главният прокурор настоя, че говори като "обикновен гражданин" - сякаш това да си неуязвим 7 години те прави обикновен.

Което не го спря по-късно да обясни как не е политик, затова можел да не мисли за политическите последици. А това напоследък е добър начин за влизане в политиката - в България и по света.

Един от политическите атрибути е отговорността. Гешев обаче пропуска това, очаквано - главният прокурор не е отговорен пред никого, след като бъде избран.  Няма кой да оспори позицията му, да го отстрани или, недай Боже, да го съди. 

Дори и за евтини политически игрички по време на криза.

Коментари

Ivan Samichkov's picture
Ivan Samichkov
Samichkov

Психодесен дебил,

за които винаги има враг, който им е виновен.

Кой тва, Гешев ли?

Че е психо, психо е, ама какъв е "десен", като е цял живот гоен на държавна хранилка и е слугувал на мошеници за некоя троха както услужи на оня "строител" от Младост?

Разберете го.

Гешев има абстинентна криза - доскоро той водеше новините, сега коронавируса го измести и той се опитва да компенсира. Това за беге журналята рядко е познато чувство, но се случва. Ще му мине. Вместо да му се смеете, питайте господаря му защо не го сложи в клиника за лечение.
Костадин Генчев's picture
Костадин Генчев
Косьо Генчев

Гешев

Днес много мислих . . . . и установих, че в българския език няма достатъчно тежка псувня, която да му пасва на Гешев.
Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

Сайта МАРИЦА:

ГЕШЕФТ-ура-та в ДЕЙСТВИЕ… " Пловдивската Районна прокуратура подхвана двама лекари от МБАЛ „Св. Мина“ за създаване на паника чрез подаване на невярна информация. На прицела на държавното обвинение са лекарите Румен Стоилов и Цветан Деведжиев. Досъдебното производство 133/2020 г. срещу докторите е образувано с постановление на Районна прокуратура- Пловдив от 18 март 2020г. за това, че на 17 март 2020г. в гр. Пловдив, чрез средствата за масово осведомяване, са били предадени заблуждаващи знаци за тревога. Те оповестили, че МБАЛ “Свети Мина” няма подготовка да поемат болни от коронавирус, че липсват защитни средства и оборудване, както и че част от персонала е напуснал поради тази причина-престъпление по чл. 326, Ал. 1 от НК. "

Верно ли е такъв идиот тоя, бе?

Баси, ще надскочи прокурора на Костов...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.