Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

По случай Рождество (по истинския астрономически календар, в Москва празнуват Коледа на Богоявление, поради проблеми с математиката), получихме безценен подарък от Дед'Мороз от Кремъл:

- Информация кой стопанисва фейк сайтовете у нас, пълни с клевети, лъжи, простотии и обикновени глупости; 

- Информация кой въведе в българското публично пространство и дирижира цялата хейтърска пропаганда за "жълтопаветни", "умнокрасиви", "протестъри" и т.н. (говоря за пропагандата, самите изрази обикновено са плод на собствената ни глупост); 

- Напомняне, че не е добре да се ползва Фейсбук в пияно състояние, дори - или особено - ако си, примерно, посланик; 

- Напомняне колко е опасно, когато хора, които използват Фейсбук в пияно състояние имат на разположение ядрени подводници. При това, например, в Черно море...

И тъй като в съвременния свят няма нищо по-ценно от информацията (освен, разбира се, Любовта - но нашата любов към руския народ никой пиян посланик не е успял да ни отнеме, а опитите продължават вече близо век и половина...), не остава друго, освен да отвърнем с присъщата си признателност:

Сърдечно благодарим за информацията, товаришч Макарафф! И на вас светло посрещане на Рождество, по Богоявление. 

И не вземайте пример от братята сърби, които използват проблемите с математиката, за да пият непрестанно от 24-ти декември (Бъдни вечер по истинската математика) до 20-ти януари (Ивановден по грешната)

Коментарът е от профила на Радан Кънев във Фейсбук. Заглавието е на редацията

Коментари

 's picture

cos

cos

Аз любов към руския народ не виждам никъде и намирам за малоумно. Иначе, платени слуги има много. И тъе оправдават поведението си с 'любов'.

А дали руския народ обича българите

Кого обича руският народ нее много ясно. Факт е, че руснаците вече 16 години имат диктатор като Путин за управник. Да, руснаците обичат българските недвижими имоти. Защо ли обаче "братската им любов" наднича зад високи дувари и дебели вратове на охраници?
 's picture

godo1952

Петър

Вижте, младите хора говорещи езици въобще не се интересуват от темата за русофили или русофоби. Темата са Русия не присъства в съзнанието им, в мислите и разговорите им. Достатъчно е да видите в каква посока пътуват да работят и учат младите, достатъчно е да поживеете в тяхната среда и много бързо ще разберете, че те се интересуват от Русия толкова, колкото птиците се интересуват от орнитология.
 's picture

smarf

От руския пилчарник

Когато поживеят малко в руска среда и под руско господство, много бързо ще разберат как се препарират птици за изучаване на орнитологията. И езиците няма да са полезни. Препарирани, оперени кълвачи език нямат.
 's picture

smarf

Не ги обичам, презирам ги.

Обичайте си руския народ колкото искате. Мен ме отвръщава. Разложена, деградирала от пиене и диктатура нация. Нямат ценностна система. Войната е минало, настояще и бъдеще. Тотално са приключени като хора.
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Руската империя - дар от Дявола!

Още от първия ден след Освобождението за това, че Русия ни е помогнала да се освободим, помогнала, не тя ни е освободила, сами сме си изковали свободата, а и други като Румъния също много са ни помогнали, отношенията между Русия и България са като господар и васал. Класическият васал плаща данък на господаря. Ние също, но като модерен васал. Плащаме под маската на „любов велика”към Русия. Плащаме посредством неравностойни икономически договори и неравностойно сътрудничество. Началото - 32-та тона злато по измисления от руснаците Окупационен фонд. Плаща ги току що проходилото Княжество България. По същото време руснаците посягат и на финансовите ни резерви. Акцията е осуетена от княз Александър І Български. Заблуда е, че държава, която изповядва имперска идеология и имперска военна доктрина и мечтае да се превърне не само в регионален, а но и в световен политически хегемон, може да прави искрени подаръци и пожелания.Такава държава ако ти даде едно, ще ти вземе десет. Ако тази държава не водеше горделива и насилническа политика спрямо българите, отдавна щеше да демонтира Паметника на Съветската армия, особено като се знае, че на българска земя не са водени бойни действия и слава Богу няма загинали червеноармейци. Много метровата елха и споменатият паметник стърчат, за да напомнят на българите кой е господарят, кой – васала. Вместо елхата много по-добре щеше да бъде, ако руснаците не ни продаваха газ на високи цени, Лукойл плащаше данъци на българката хазна, ако бяха ни върнали отмъкнатите архиви, ако руснаците сам заличаха името на граф Игнатиев след написаното, но и доказаното от юриста и историка Янко Гочев участие на графа в политическото убийство на Апостола.. Птиците може да не се интересуват от орнитология, но като господар Русия здраво се е впила в българите . И вече 140 години смуче българска пот и кръв . Скромно ще напомня, че в България има русофили, към 95 % користни, интересчийски, но няма русофоби! Русофобите са българи родинолюбци, които поставят българските национални интереси на първо место. С думата „русофоби” Русия още веднъж ни обижда. Сериозно ще напомня, че любовта на българите към руснаците не почива върху здрави и чистоплътни темели. Русия иска насилнически вечно да я обичаме, защото уж ни е подарила свободата. Ако Русия не ни изолира от Европа и насила не ни държеше в изостаналата си зона на влияние, щяхме да бъдем на нивото на Дания, Финландия, Швеция и т.н. Изстрадал български народе, най-после и в България се появи политически субект –ДБ , който поиска Русия да не се меси във вътрешните ни работи. Това е светлина за Отечеството. Със сигурност изкривената и не почиваща на здрава основа любов на българите към Русия ще отслабне и ще се превърне в неприязън и дори в омраза. Защото никое Божие чедо не желае да е лъгано и ограбвано! На всички весела, щастлива и мирна Коледа и Нова година !

На мен руснаците са ми безразлични....

...до момента, когато започват да дават акъл там където никой не ги пита.
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Спонтанна реплика от младите готцеделчевци към г-н Пеперлиев

Боже мили, как може руснаците да са ни безразлични, след като след Освобождението насила ни изолираха от Европа, за да останем в руската изостанала сфера на влияние и така вместо да изградим европейска България, изградихме руско-турско-азиатски тип държава – мръсна, беззаконова, хайдушка, и след като перманентно ни ограбват с неизгодни за нас всякакви договори, след като Русия изгони отдаденият на България Александър І Български, и след като бе против Съединението, и след като изби скромния ни елит през 1944 г., и след като отмъкна от България тонове и тонове злато и уранова руда, добита от български момци без лъчева защита, след като имат главна вина за заточението на Мамарчев, Бозвели, и двамата умират като заточеници, и след като носят главна вина за политическото убийство на Апостола, и след като ни дърпат към Евразия, там където Иван Грозни удуши Волжка България, и след като откъснаха Северна Добруджа и я дадоха на Румъния, за да я компенсират за Южна Бесарабия, и след като откъснаха западни наши земи и ги дадоха на Сърбия и днес сърбите се гаврят с босилеградските българи, и след като решиха съдбата на Българя преди Руско-турската война с Райхщатския договор и след като ни отмъкнаха архивите и ни третират като васал, и след като твърдят, че са взели азбуката от Македония и след като непрекъснато користно се месят във вътрешните ни дала, и т.н.т. н..

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.