Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Първите горещи дни се оказаха непосилни за подменените плочки пред Националния дворец на културата (НДК). В социалните мрежи се разпространява снимка, която показва "шупнали" плочки. 

Проверка на "Клуб Z" обаче показа, че само няколко часа по-късно Столичната община е реагирала и спешно е започнал ремонт на засегнатия участък. Причина за светкавичната реакция е българското председателство на Съвета на ЕС, чиито събития се провеждат именно в НДК.

Ремонтът на пространството около НДК бе извършен на няколко етапа на обща стойност почти 18 милиона лева. Още след първия етап, в края на 2016 г., некачественото изпълнение бе видно. 

 

Ключови думи

Коментари

 's picture

Бобо

плочките

Другарката Фандъкова , туй кротко лелче и наш Бацко да хващат мистриите и да ги почват плочките , Лиленцето ще им бърка лепилото , а Цецоуу може да им носи вода ....

Важното е, че "хванаха" оная кметица "с парите",

а че Фандъкова открадна близо 30 милиона за тоя ремонт, от които едно 5 ги взе Пеевски нема значение. Троляка пак ще си гласува за нея, защото е "син". Нали, Бобо?

Техническа неграмотност!

Това е диагнозата, в тези фирми, приемателни комисии, строители, инженери..... никой не е чувал, нито е учил за топлинни напрежения, разширение на материалите, топлинни деформации..... какво очаквате?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.