Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Поради огромния интерес към концерта на легендарните Deep Purple организаторите пускат в продажба билети за втори балкон в зала „Арена Армеец“.

Както е известно, събитието ще се проведе тази неделя, 29 май. За да могат повече фенове на великата рок банда да се насладят на музиката им, организаторите са решили да пуснат допълнително седящи места.

Билетите са в продажба в мрежата на Ивентим в цялата страна, до изчерпване на количествата, напомня ZRockradio.

Концертът ще започне точно в 20:00 часа, когато на сцената ще се качи подгряващата банда Caliberty. Групата е избрана лично от Deep Purple сред множество други банди.

Сформирани през 2019, Caliberty създават музика в класически хард и хеви рок стил, с леки гръндж влияния от 90-те години на 20-и век.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.