Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В края на миналата година Русия разположи войски на украинската граница и призова НАТО да се изтегли от Източна Европа и да блокира възможността Украйна да влезе в НАТО. Отговорът от страна на алианса бе очакван - исканията на Москва са отхвърлени.

В новия епизод на Z-Каст разглеждаме ключовите въпроси около растящото напрежение между Русия и НАТО и българската позиция по въпроса с международния редактор на Клуб Z Веселин Желев.

Какво може да направи НАТО, след като Украйна не е страна-членка? Какъв е отговорът на потенциалната руска агресия? Ще успеят ли новите санкции да подействат, когато старите не спират Русия отново да заплашва съседите си?

Путин се подготвя от години - но дали е готов, или тази военна авантюра може да е последна капка за режима му?

България бе поставена под светлините на прожекторите - заради ключовото ни географско положение. Наистина ли новите управляващи са лоялни на НАТО - на думи и действия? Или шикалкавенето около изпращането на още натовски войски у нас издава влиянието на президента Румен Радев в него?

Всичко това и още - чуйте в новия Z-Каст:

 

Можете да слушате Z-Каст в SpotifyGoogle PodcastsTuneInApple Podcasts.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.