Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Заплахата на САЩ да санкционира Путин няма да е болезнена, но ще е политически деструктивна. Това обяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, след представената вчера идея от американския президент Джо Байдън да се наложат санкции срещу държавния глава на Русия, предаде ТАСС.

Песков посочи, че "американски конгресмени и сенатори, които не познават съвсем темата, говорят за замразяване на активи, банкови сметки, недвижими имоти на представители на руското ръководство, като това се дължи на факта, че те нямат достатъчно експертни познания".

Песков изтъкна, че руският закон по принцип забранява на високопоставените длъжностни лица да притежават авоари в чужбина, така че подобни мерки "изобщо не са болезнени" за властите.

Той допълни, че "в политически план това не е болезнено, това е деструктивно".

В същото време говорителят на Кремъл потвърди, че Путин все още получава заплатата си по сметка в банка "Россия", срещу която са наложени санкции.

Коментари

Песков е точен!

Мда, за съжаление санкциите са ЗАРАДИ Путин. А не срещу руския народ. Ами, руские! Сменете го, стигат му толкова мандати!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.