Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Пожелавам успех на колегите в 47-ото НС - ще бъде трудно, но няколко неща днес ми дават надежда, че е възможно:

- Много спокоен тон, крайно време беше. Политиците сме такива, каквито ни избират гражданите. И в демокрацията трябва да сътрудничим, а това изисква култура на общуване;

- Преговори и компромис вече не са мръсни думи;

- Корнелия Нинова не е председател на НС. Да, ясно е, че с БСП ще трябва да се работи, или поне да се опита. Но БСП не е победител на изборите, а тежко загубила партия, именно благодарение на лидера си. Позицията на лидер на преговорите, която известна пасивност и неопитност на останалите участници ѝ даде, беше най-голямата заплаха за бъдещо управление;

- Новият председател на НС - млад, стегнат, образован човек. Това е нов образ, от който имахме нужда, въпреки че е необичаен за позицията.

Съвсем не на последно място - речта на Христо (Иванов), като председател на ПГ на Демократична България. За мен лично, тя даде увереност, че съм гласувал за когото трябва. Въпреки лошите резултати. А ако в кампанията чувахме тази реч, те нямаше да са толкова лоши.

Капката катран: В речта на бъдещия премиер, иначе стегната, конкретна, в неговия работен стил, липсваха двата най-сериозни проблема днес - здравната криза и цунамито на новите европейски енергийни политики, за които сме плачевно неподготвени.

Кампанията свърши. Времето за премълчаване на трудните решения - също.

Надявам се този парламент скоро да избере силно правителство, с което да работим по тези трудни решения.

Коментарът на Радан Кънев е от фейсбук. Заглавието и подзаглавието са на Клуб Z.

Коментари

..................

"...Въпреки лошите резултати. А ако в кампанията чувахме тази реч, те нямаше да са толкова лоши." Късно е вече! Да сте се сетил да го посъветвате много преди кампанията да спре оплюването и да опита добронамерено и уравновесено да комуникира . С това си поведение нагамен в пубертетска възраст Хр.Ив. и цялата ви коалиция загуби избиратели. По-лошото е огромното самочувствие и омраза към т.нар. противници",простите герберасти,чугуните от БСП, "еничарите" от ДПС- всички тези грозни обиди се пишат и говорят точно от самонареклите се умни и интелигентни. Докато не разберете,че с омраза допълнителни гласове няма да привлечете-ще бъдете обслужващ персонал на тоя и оня. Срам и позор-доведохте отново БСП с най-мрачните и фигури от миналото!

Раданчо,

След като се подложи на Милийончева, след като целувахте прахта под краката на РРадев, след като бяхте първа цигулка в хора на БСП.... какво те учудва резултата. Та Нинова събра 32 файтон партии в Коалиция за България.... на следващите избори вие ще сте 33-та, ако искате да влезете и с един човек в НС!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.