Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Намерено е още едно тяло в изгорелия автобус на магистрала „Струма“. То е на дете.

Това съобщи БТВ, като се позовава на информация от следствието. Днес е бил извършен повторен оглед на превозното средство.

Жертвите на тежката катастрофа остават 45.

Вчера разследващите обявиха, че в автобуса са открити 44 тела, а не както се твърдеше - 45. А и един от спасените в показанията твърдеше, че са оцелели осем души. От Спешната помощ обаче бяха категорични, че до болница са закарали 7 пострадали. Това потвърдиха и от "Пирогов".

"При оглед са открити тленните останки на дете. Няма осми спасен. В 21.15 часа в трагичната нощ са влезли през "Капитан Андреево" 52 пътници, от тях 45 намерихме в автобуса, 7 са в "Пирогов", за съжаление няма още един спасен", потвърди пред Нова тв говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

"Мистерията" е разкрита. Намерено е 45-ото тяло. При оглед са открити тленните останки на дете. Няма осми спасен. В 21.15 ч. в трагичната нощ са влезли през „Капитан Андреево” 52 пътници, от тях 45 намерихме в автобуса, 7 са в „Пирогов”, за съжаление - няма още един спасен”, уточни заместник главният прокурор и ръководител на Националната следствена служба Борислав Сарафов.

Разследването на причините за трагичния инцидент продължава - българските служби ще изискат списък с имената на завърналите се в Северна Македония в другите три автобуса.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.