Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Министерството на регионалното развитие и благоустройството започва спешна проверка на пътния участък, на който тази сутрин е станала трагичната катастрофа, отнела живота на над 40 души. Това съобщи преди малко лично ресорният министър Виолета Комитова пред бТВ. 

Тя подчерта, че работна група е вече създадена и че тя започва работа още тази сутрин. На място са изпратени представители и на МРРБ, и на АПИ. 

Комитова гарантира, че резултатите от проверката ще бъдат обявени веднага пред публичността и че "ние не бягаме от отговорност". 

"Ще уведомим каква е вината на АПИ и МРРБ", подчерта министърката. 

Припомняме, че вече има съмнение в качеството на пътната маркировка на участъка от магистрала "Струма". Комитова все пак отбеляза, че пътната безопасност е комплекс от няколко неща - пътища, шофьори и автомобили, така че, според нея, трябва да се търси отговорност и от "Автомобилна администрация". 

"На този етап не мога да кажа дали е имало сигнали за неизправност в този участък. Има огромен обем преписки в АПИ и МРРБ, всички ще бъдат проверени", подчерта тя. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.