Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Почти сигурно няма да настъпи промяна в класирането, показват към 17,00 ч. залозите на третата от букмейкърските къщи, с които работим днес за втория кръг на националния индивидуален шампионат за зебри.

Няма промяна във водачеството, разликите в скоростта на състезателките в сравнение с предишните залози на същия букмейкър са незначителни.

Можете да ги видите като проследите ТОЗИ ЛИНК.

Към 17,00 ч. на хиподрума са отишли едва 25,5% от хората с билети за състезанието.
 
"Хората се измориха от избори, пандемия, манипулации и измислени скандали. Съкрушителната ни победа на първи тур успокои много хора и те си казаха, няма смисъл сега да гласуват", коментира Румен Радев на влизане в щаба си в НДК преди обявяването на изборния ден за приключил.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.