Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Без промяна във водачеството продължава вторият кръг от националния шампионат за зебри тази неделя. Залозите на първия букмейкър, с който работим днес, показват малко по-малка разлика между двете състезателки, отколкото дава третият букмейкър. Но това не влияе на временното класиране към 15,00 ч.

Данните можете да видите, ако проследите ТОЗИ ЛИНК. Към 15,00 ч. на хиподрума са се събрали 20% от хората с билети за състезанието.
 

 

Коментари

Умнокрасавци...

Умнокрасивите и "демократични" българи са във възторг - с тяхна помощ печели руското прокси, което гази конституцията, законите и добрите нрави като вредни плевели... Руското прокси, за когото Крим е руски, какъв да е!

Бог да пази България!

Бог да пази България! Ние не успяхме да я опазим от чумата Русия...

За съжаление....

още едно поколение ще разбере какво е червена измет да ограбва хората и държавата! Масоните превзеха държавата! До 3 г ще разберете написаното.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.