Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

ЦСКА-София и "Локомотив" (Пловдив) ще играят по два домакински мача без публика заради боя между запаланковци преди неделния мач между двата тима от Първа лига (1:3).

Дисциплинарната комисия на БФС разгледа случая днес, след като го отложи по-рано през седмицата. Общата глоба на домакина на срещата ЦСКА-София е 15 300 лв., а на Локо - 7000 лв.

Наказанията са за лишаване от домакинство, но както обикновено са заменени със затваряне на стадионите.

По една среща е санкцията за самото сбиване. Тук финансовата санкция за ЦСКА-София е 2000 лв., също толкова е и за "черно-белите". По един мач те отнасят и за навлизане на публика на терена, като за това провинение "червените" ще се бръкнат с 8000 лв., а техният съперник - с 2000 лв.

Други 3000 лв. са наложени на ЦСКА-София за лоша организация на двубоя. Останалите глоби са за нецензурни скандирания, бомбичкии и т.н.

Така в понеделник ЦСКА-София ще приеме ЦСКА 1948 на празни трибуни. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.