Утре е празникът на ужасите, бесовете и кошмарите. Не, не е празник на България, Хелоуин е. Един дълбоко антибългарски, антиправославен, антитрадиционен, анти „българската култура и фолклор“ празник, с една дума, противоконституционна работа. 

Защо противоконституционна ли? През изминалата седмица българският конституционен съд излезе с две дългоочаквани решения. За това дали Кирчо е канадец и по въпроса какво е това пол.

Чудя се защо им отне толкова дълго време да разобличат Кирил Петков в очевидното – а именно, че не е стопроцентов булгар. Той може и да твърди, че е, да му се иска даже да е, но нито на вид, нито на приказки, нито на поведение, дето се вика даже на миризма не е. Това е човек, когото нито веднъж не сме видели по анцуг! Човек, който един път не е сниман как рита мачле!!! Даже допускам, че се секне в носна кърпичка като некоя госпожица, а не като истински мъж и булгар – с два пръста на улицата.

Този псевдобългарин един път не сме го видели да прави комплимент на колежка, да гушне за снимка някоя засукана фенка, всичките му деца са от една жена и при това той не се срамува да я показва. Изобщо няма да споменавам какви отцепредатели са онези мъже, дето се женят за чужденки. Та колчем нашите булки са свършили? При това българката е четвърта по красота в света, имаме си тапия за това, Жени Калканджиева едно време ни я донесе.

А канадките? Някой да ги е виждал по конкурси за красота, по барове с мутри, по джипове на татенца? Не, нали. Щото явно не са хубави. Та какъв българин е този, дами и господа? Ама той дори няма червено конче на китката, сатана! А и само като видиш, че ходи по риза и в неделя и не си бръсне главата, и вече ти е ясно, че е чужденец, ама му се иска да е булгар.

В тази връзка уважаемите съдии от Конституционния съд взеха и другото си решение – какво е това пол и колко пола могат да се задържат на върха на една игла. Според съдиите половете в България са два и се обуславят от хромозомите, народната традиция, култура и фолклор. Тоест у нас има или „брала мома къпини“, или „Делю хайдутин“. Всичко друго е противоконституционно.

Може на някой Делю да му се иска да иде да бере къпини, даже да твърди, че бере къпини, но това не го прави мома. И обратното. Също като в случая с Кирчо и тук си имаме ясни критерии. Мъжът има засукани мустаци, калпак, потури (по новому анцуг) и гледа така, сякаш някой му взима хубавата Яна. Мъжът е българин и българинът е мъж – това е ясно.

Така че Кирчо Петков, щом е канадец, не е българин, а щом не е българин, не е и мъж. И не го казвам аз, а Конституционният съд. Той може и да се възприема като мъж и българин, ама това още нищо не означава.

Та ето затова празникът утре е противоконституционен – в него не става дума нито за мъже, нито за жени, а за разни неопределени същества, всяващи ужас, които са далеч от всякаква българска традиция и фолклор. Затова, предлагам да атакуваме празника и да го превземем като антиваксъри мол, маскирайки се с традиционни за нашия бит и народност костюми, при чийто вид всеки нормален български гражданин тича в къщи и се скрива под юргана. Ето моите предложения.

 

1.    Джендър

Джендърите се обличат в розово, а най-страшните носят шапчици във формата на вагина. От прастари времена вагините са най-опасният враг на човека. За да е безопасна една вагина и съответният й приносител, тя трябва да бъде перманетно заета с раждане на деца и готвене на яхнийки. Тоест да изпълнява единствените задачи, заради които Господ я е създал. Откакто вагините се отрекоха от него, ни сполетя демографска катастрофа. Вината за това е изцяло тяхна. И на канадците.

 

2.    Канадец

Няма по-голям враг на българския человек от вражеския канадец. Той се преструва на българин, докато успее да заеме министерски пост и след това започва да коли банкери, митничари и политичари така, както и турчинът не ги е клал. Как да си направим костюм на канадец? Ами просто си вземете един душ, парфюмирайте се и може даже да си смените чорапите. 

3.    Ваксина

Костюмът на ваксина е много практичен и за дните след Хелоуин, особено ако пътувате с градския транспорт в час пик. Маскирайте се на ваксина и влезте в най-пълния автобус – на секундата ще се опразни.

 

4.    Бил Гейтс

Това е много лесен начин за костюмиране. Не е необходимо вие да се преобличате като Бил Гейтс, защото всички знаем, че той е невидим и е навсякъде. Просто крещете на всеки  пет минути: „Бягайте, чипират ни!“ и гарантирано ще уплашите всички.

 

5.    Либерал

Либералът навсякъде ходи с една машина за броене на гласове и съска със зловещ глас: „Буууу, ще ви преброя само валидните бюлетини, бууууу!“  Няма да изборявам поименно, но бая народ направо си се по@ира от страх при тая картинка.

 

6.    Магистрала „Хемус“

Тоя костюм е подходящ за всички набори 1974, защото и тя е зачената тогава. Ако животът ви е поочукал и непрекъснато имате нужда от пари, честито! Костюмът е перфектен.

 

7.    Христо Иванов

Това е съвременният торбалан. За всичко лошо е виновен той. Ако се маскирате на Христо Иванов и влезете в ББР под ръка с Канадеца, гарантирано ще има инфаркти. 

 

8.    Магнитски

Напишете на челото си „Магнитски“ и идете в централата на ДПС. Моля ви, снимайте и ни пуснете после филмчето.