Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Политиците трябва да свалят страховете на хората и да ги обединят около решение за изход, а не да ги използват за партиен рейтинг. Липсата на политическо лидерство е причината за задълбочаване на кризата с COVID-19 в България, заяви лидерът на КОД и представляващ „Национално обединение на десницата“ Петър Москов.

Според него, политиците могат да бъдат най-полезни на българските граждани, ако използват предизборната кампания, за да я превърнат във ваксинационна кампания, нещо, в което служебното правителство на Румен Радев продължава да се проваля. Той обвини управляващите от началото на кризата в използване на страховете и притесненията на хората не, за да бъдат мотивирани за общо решение на кризата, а за повишаване на личните си изборни резултати. Това, според Москов показва остра невъзможност на управленците ни да направят разлика между политиканстване и държавническо поведение. 

„Обществото има нужда от политиците си в трудни моменти и тежки решения. Българските политици се провалиха в това“, каза Москов.

„Българските политици не сплотиха нацията в тази тежка криза, а я използваха, за да я разделят на електорати. Затова сега най-важната задача е да обединим гражданите“, категоричен е Петър Москов.

„Решението е да си поставим една обща цел и тя е - да сложим край на влаченето от локдаун в локдаун“, смята председателят на КОД. 

„Очевидно е, че на този етап, като общество няма да постигнем 80% ваксинация, затова нека потърсим друго решение. Нека всички - и ваксинирани и неваксинирани се обединим. Да проведем мощна информационна кампания до края на годината и след това да спрем и да заживеем свободно и заедно, всеки както е решил за себе си, носейки личната си отговорност за своето решение, без ограничения и без локдауни, без някой да е задължен да пази другия, защото е взел различно решение. Много е важно да потърсим начин отново да се обединим като общество“, каза още водачът в 24 МИР София и в 3 МИР Варна на Национално обединение на десницата, явявайки се с номер 7 в интегралната бюлетина на изборите на 14 ноември.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.