Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Не е сигурно, че снимките с лежащия Бойко Борисов и шкафчето с кюлчета и пачки са автентични. Това обяви кандидат-президентът и ректор на СУ проф. Анастас Герджиков в предаването на Миролюба Банатова "Въпросите" по ТВ1.

"Не съм сигурен, че тези снимки са автентични. Борисов си е разпознал жилището, но очевидно никой не си оставя парите така. Не съм адвокат на Борисов. Откровено смятам, че има проблем с тези снимки, защото никой нормален човек не си държи парите по този начин".

Той призова да се извърши проверка по случая.

"Трябва да се провери дали тези снимки са автентични. Това ще е най-добре за всички ни, този въпрос да се изясни. Дали подобно нещо е имало в къщата на Борисов", заяви Герджиков.

 В интервюто професорът за пореден път отбеляза, че не е наясно коя страна е била в правото си по време на миналогодишните протести.

"Не беше ясно на протеста кои са правите, но полицейското насилие, като всяко насилие, не бива да се търпи. Не взех отношение тогава, защото бях ректор на СУ", посочи Герджиков.

Кандидат-президентът отправи критики към Румен Радев, че не е обективен в отношението си спрямо различните политически партии и субекти.

"Действащият президент беше твърде рязък с хората и личното му пристрастие се прехвърли и върху хората", сподели Герджиков.

Коментари

Горкият професор!

Как му личи, че дори той не си вярва, когато говори за чекмеджетата. Как се оплете в опитите си да защити тезата си, предназначена за наивни глупаци, макар че освен ПКП надали има друг в страната, който да се хване на подобна тъпня. Колко мъчително е да гледаш как човек сам се унижава и принизява!... Но той просто иска да е президент...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.