Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Дългоочакваният политически проект на двамата доскорошни служебни министри Кирил Петков и Асен Василев ще бъде представен в неделя.

В прессъобщение се казва, че на среща с двамата "и техни съмишленици, на която в неформална обстановка ще бъдат представени идеите им за бъдещо участие в политическия живот на страната".

 Мястото е център на столичния бул. "Мария Луиза".

Интересно е, че срещата ще се стриймва на живо във фейсбук страницата с адрес: https://www.facebook.com/prodalzhavamepromyanata/

Както Клуб Z вече писа, името ще е Продължаваме промяната. Мандатоносителят засега обаче не е известен.

След дълги месеци на слухове за предстоящия проект, Кирил Петков официално го обяви чак в четвъртък - при "сдаването" на служебното правителство. Асен Василев досега не е коментирал.

Знае се само, че първоначално е бил канен и служебният просветен министър Николай Денков.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.