Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Най-обсъжданата политическа сила у нас тази седмица още не съществува - дуото Кирил Петков - Асен Василев само постави устно основата на своя бъдещ политически проект. 

По този повод тази седмица в Z-Каст разговаряме с Васил Кожухаров, симпатизант на двамата доскорошни министри и един от модераторите на Фейсбук групата "Кирил Петков за Министър-Председател на Република България", събрала до момента над 110 000 последователи.

С негова помощ се опитваме да разберем повече за очакванията на хората за все още заформящия се проект.

Петков и Василев няма да могат да се изстрелят до върха за толкова кратко време, смята Кожухаров, но могат да "излязат на политическия пазар".

"Да си отворят своята си сергия със своята си програма, която ще се конкурира със сергиите на другите - които вече ги знаем и които ни пробутваха през годините все по-менте стока."

Според него отговорът на основния спор и между симпатизантите на Петков и Василев - дали да се обединят под някаква форма с "Демократична България", има ясен отговор - да се проведат "едни сериозни разговори с отделните съставки на коалицията", т.е. с ДСБ, "Да, България" и Зелените.

"Да не влизат в обяснителен режим, да пазят хладнокръвие, да не се плашат - защото сега ще започнат да ги плашат", посъветва той новите политици за финал.

Пълното интервю чуйте в 47-и епизод на Z-Каст:

Можете да слушате Z-Каст в SpotifyGoogle PodcastsTuneInApple Podcasts.

Коментари

Каква им е програмата на шматароците?

Да си избият бизнес-провалите с политика? Това сме го гледали.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.