Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Самият жалбоподател - Димитър Бербатова се яви днес на разпит в Районна прокуратура - София. Официална информация няма, но вероятно става въпрос за сигнала му - че президенти на малки отбори са натискани чрез т. нар. зонални съвети от действащото ръководство на футбола да оттеглят желанието си за извънреден когрес (прокуратурата досега не е казала нищо - вкючително досъдебно производстов ли води или предварителна проверка, по кои членове от НК и пр.).

Засега историята свършва с победа на "здравите сили" около Борислав Михайлов - конгресът остава за март, редовен.

Сигналът на бившия №9 до държавното обвинение бе само един от епизодите около борбата за извънреден конгрес на БФС.

„Вие чухте когато един представител на отборите говори публично. Излезе и каза за какво става въпрос. И ние сме тук, за да добавим по тази тема, помолиха ни да дойдем и напълно нормално. Ще кажем, каквото са ни казали клубовете. Оттам нататък вече зависи от хората, които ще работят по това нещо. В крайна сметка клубовете искаха помощ, ние можехме да откажем или да се опитаме да помогнем, което и направихме“, заяви Бербатов пред БНТ.

Всички губим. Кой иска да се занимава с такива неща? С цялото ми уважение, разбира се, и да идваме, и да говорим по сигнали. Абсолютно разочароващо за всички, които сме въвлечени в това нещо. Това е последното нещо, което исках да се случва. Но в един момент, когато даден отбор, дори един да е, само той помоли за някаква помощ, трябва да се опиташ да му помогнеш, а не да казваш: съжалявам, нищо не мога да направя. Затова се опитваме да помогнем“, допълни бившият капитан на националния отбор.

Преди 2 дни на разпит бе и Борислав Михайлов, който само повтаряше - да се питат подателите на сигнала за какво го викат.

Както и Клуб Z писа, след като голяма част от клубовете направиха подписка за извънреден конгрес, се заговори за тотален натиск откъм "Кърниградска", да си оттеглят подписите.

Други пък излязоха с декларация, че никога не са ги натискали - без да ги е питал някой.

 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.