В отговор на изнесените днес от Бойко Рашков твърдения Цвета Караянчева, водач на листата на ГЕРБ-Кърджали, отвърна с видеообръщение, публикувано в профила ѝ във фейсбук.

В него тя призовава регионалния директор на МВР в Кърдажли да излезе публично и да заяви... "дали, как и с какво съм го заплашвала".

"В противен случай ще приема казаното от вътрешния министър Рашков за показна наказателна акция срещу мен, която цели да ме дискредитира персонално в навечерието на изборите и да предизвика ескалация на напрежението в региона."

Караянчева обвинява "служебното правителство на Радев" и казва, че сме свидетели на "чудовищни манипулации" и още "... на брутална Гьобелсова пропаганда и внушаване на страх у хората от цялата страна и в частност в Кърджалийско".

Всичко това е прикрито зад фасадата на борба с купения вот, казва още водачката на листата на ГЕРБ в региона.

"Подобна груба полицейщина, обиски, арести по донос, разчистване на сметки и подгряване на сценария "гласове срещу дърва" България не помни от мракобесните тоталитарни времена.

На всички, които репресивната машина на Рашков продължава да мачка и преследва, ще кажа: Не се страхувайте, няма верига за истината! А истината е на наша страна."

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ