И вие ли имате чувството, че в момента, в който си кажете свободно мнението, веднага се появяват някакви либералчета, които започват да крещят, да ви заплашват и да си позволяват да ви противоречат? Такава цензура няма и в Северна Корея. В Северна Корея човек все още може напълно свободно да каже, че хомосексуалните са извратеняци, европейците гейове, а Меркел, Байдън, Фон дер Лайен и другите кухи кратуни – кухи кратуни. 

Човек наистина вече не може да си каже свободно мнението, без някакви други да го налазят и те да си казват свободно мнението, което отвсякъде си е цензура и не може да има две мнения по този въпрос!!!

И най-лошото е, че вече промиват и мозъците на най-свидното ни – дечицата! Не стига, че още от детската градина им пълнят сладичките малки главички с извратеняшки указания как да онанират и ги обучават как да си сменят пола преди навършването на 6 години, не стига, че махнаха Ботев, Левски и турското робство от учебниците и ги оставиха прости и неуки, оня ден разбирам аз, че в училището на моя синковец някаква либерална комунистическа останка, смятаща себе си за учителка, му е писала двойка, защото не приела отговорите му на класното по математика.

Абе, алоооууу, ние сме демокрация вече, това да не ви е миналото, дето партията, държавата и учителката ще ми казват на мен кой е верният отговор на задачите, бе... Веднага подадох оплакване срещу нея и се събрах с още няколко родители, ще я махнем! Написахме петиция, разлепихме плакати, свикахме родителска среща – мисля, че може да си пише вече оставката. Обаче човек не може да оправи всичко навсякъде, бе, така са се развилнели тия ми ти математици, либерасти и педе..сти! 

Влизам във фейсбук, виждам една грозотия, че е постнала мнение, ама трябва да ви кажа, то това мнение ли е? Еми, изобщо не ми хареса! И си й го казах. Написах й, че е грозна, че е дебела, че е тъпа, крава, коза, кокошка, описах я как майка й е забременяла с нея, така да се каже, обясних й, че ще свърши зле някъде на бунището с отрязана глава и то още тая седмица, ако продължава да пише глупости и какво мислите, че стана? БЛО-КИ-РА-ХА МЕ!

Блокираха ме във фейсбук, бе, вие можете ли да си представите? Цензори мръсни, овце, свине, терористи! Мен да ме блокират. Дето винаги казвам истината. Аз не съм като другите овце във фейса, дето ги е страх да мъцнат каквото и да е било и само преписват официалните опорки. Аз знам коя е истината и не се страхувам да я кажа! За Сирия, за Русия, за „Да България“, за Меркел, за бежанците, за ковида, дето го измислиха, за хомосексуалните, за македонците, за турското робство, за имало ли е хора на Луната... абе знаете. За всичко. И какво правят розовите фашисти? Блокират ме! Добре, че все още има медии в България. От вчера, когато ме блокираха, до днес, ме поканиха да обясня, че има средновековна цензура в България в осем телевизии, два вестника, шестнайсет пъти се включих в радиото, имам договор за книга, за албум с песни, а в Стара Загора основали партия с моето име.

Само в една телевизия водещата се опита да покани някаква коза, дето си позволява да има друго мнение по въпроса за цензурата, но аз вдигнах такъв скандал, че прекъснаха предаването и пуснаха реклами. Ние едно време за това ли пяхме по площадите? Да ми дойдат някакви сега други тука и да викат какво да казвам и как да мисля.

Аре, бе, ще им мисля аз! Вече сме демокрация, никой не може да ме накара насила да мисля!