Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Искаме да заявим категорично и ясно позицията си, че ще работим за диалог и издигане авторитета на българските институции. Това заяви в Добрич председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов, който заедно с водачите на листите в Добрич и Русе - Светослав Петков и Петър Дяков, откри предизборната кампания в града.

Цветанов изтъкна, че парламентът трябва да има висок обществен рейтинг, а контролът над изпълнителната власт да бъде висок. 

„Убеден съм, че „Републиканци за България“ като политическа формация трябва да имаме своите водачи на листи от различни етноси. В голямата си част, много са национал-популистиките партии, които ограничават възможността, а за нас е чест, че имаме достойни турци, имаме достойни арменци, евреи и всички етноси в страната ни, защото това е нещо, завещано от нашите деди, а многообразието е гаранция за успех и просперитет. Уважаваме всяко едно различно мнение“, каза още Цветан Цветанов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.