Изборите са другата неделя и се надявам, че вече сте решили да гласувате за мен и моята партия „Кооператив за утвърждаване на реформите“. Разбрах, че останалите партии се опитват да ви примамят с подаръци във вид на кило боб, ориз и бутилка олио, ако сте обикновен гласоподавател. А ако сте необикновен – с безплатен офис, дарения за каузата ви, пост в партията или някой въшлив европроект.

И за да не остана по-назад, обявявам публично моите дарения за всеки, който ще пусне бюлетина 69 за „КУР“ в изборния ден:

 

1.    Те ви дават боб, аз ще ви дам кокошка! Даже шест кокошки съм заклала, тъндъратъндъра, знаете текста нататък. Нека превърнем поезията в дела, приятели и съмишленици.

2.    Пробутват ви евтино олио, при това една бутилчица. А аз ще ви дам буре със зехтин, гръцки, богини боси са го газили. 

3.    Другите само ядене ви предлагат, ама при мен има и пиене. По 100 кила ракия за всеки гласувал с бюлетина номер 69 обещавам, а за младоженците нова лада.

4.    А като говорим за ядене и пиене, то автоматично си идваме на думата и за третото... От него ще има за всички и по много, най-вече след изборите. Просто изберете „КУР“.

5.    Тъй като третото е гарантирано от всички останали партии, мисля да предложа дори конкретни измерения и да ги изпреваря с две гърди. Големи, естествени.

6.    Ако стана премиер на България, за всички ще има секс с (подчертайте вярното със син химикал):

-       Джейми Фрейзър от „Другоземец“

-       Джордж Клуни 

-       Вин Дизел

-       Асен Блатечки

-       Матю Макконъхи

-       Вовата Путин

Или съответно:

-       Саша Грей

-       Саша Грей

-       Саша Грей

-       Саша Грей

-        Вовата Путин

7.    За по-отворените, които се интересуват и от света, не само от тия три работи, обещавам да освободя Суецкия канал. Корабът ще го нарежа за скрап, а канала ще дам на един приятел да го проектира наново. Той е продавач на плодове и зеленчуци, ама е оправен, от всичко разбира. Миналото лято ми ремонтира бунгалото на язовира, златни са му ръцете. Има тука едни пари, дето се отпускат, ще ги вземеме, ще им го ремонтираме и никой вече нема да засяда в него, щото а си го докоснАл, а се е разпаднАл. С остатъка от парите, ще се почерпиме.

8.     Знам, че е хубаво един политик в програмата си да каже някоя добра дума за жените, за децата, за старите хора. Така че ето и аз: казвам добра дума!

9.    Тази събота ще мина с нисана по Околовръстното, после малко към Драгоман, Видин, Русе, Варна, надоле малко също ще карам и ще се радвам да се видим. Няма да правя предизборна кампания, че е забранено, просто като приятели ще се видим. Може да ви дам и аз нещо като премиера, дето подари сакото си. Аз сако нямам, но ще взема една торба сутиени и ще ги разхвърлям сред феновете и привържениците. Мога да свалям сутиен през ръкавите, ще ви покажа, па а дано това помогне.

10.  Айде, за вас КУР, за нас победа!