Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Изборите са другата неделя и се надявам, че вече сте решили да гласувате за мен и моята партия „Кооператив за утвърждаване на реформите“. Разбрах, че останалите партии се опитват да ви примамят с подаръци във вид на кило боб, ориз и бутилка олио, ако сте обикновен гласоподавател. А ако сте необикновен – с безплатен офис, дарения за каузата ви, пост в партията или някой въшлив европроект.

И за да не остана по-назад, обявявам публично моите дарения за всеки, който ще пусне бюлетина 69 за „КУР“ в изборния ден:

 

1.    Те ви дават боб, аз ще ви дам кокошка! Даже шест кокошки съм заклала, тъндъратъндъра, знаете текста нататък. Нека превърнем поезията в дела, приятели и съмишленици.

2.    Пробутват ви евтино олио, при това една бутилчица. А аз ще ви дам буре със зехтин, гръцки, богини боси са го газили. 

3.    Другите само ядене ви предлагат, ама при мен има и пиене. По 100 кила ракия за всеки гласувал с бюлетина номер 69 обещавам, а за младоженците нова лада.

4.    А като говорим за ядене и пиене, то автоматично си идваме на думата и за третото... От него ще има за всички и по много, най-вече след изборите. Просто изберете „КУР“.

5.    Тъй като третото е гарантирано от всички останали партии, мисля да предложа дори конкретни измерения и да ги изпреваря с две гърди. Големи, естествени.

6.    Ако стана премиер на България, за всички ще има секс с (подчертайте вярното със син химикал):

-       Джейми Фрейзър от „Другоземец“

-       Джордж Клуни 

-       Вин Дизел

-       Асен Блатечки

-       Матю Макконъхи

-       Вовата Путин

Или съответно:

-       Саша Грей

-       Саша Грей

-       Саша Грей

-       Саша Грей

-        Вовата Путин

7.    За по-отворените, които се интересуват и от света, не само от тия три работи, обещавам да освободя Суецкия канал. Корабът ще го нарежа за скрап, а канала ще дам на един приятел да го проектира наново. Той е продавач на плодове и зеленчуци, ама е оправен, от всичко разбира. Миналото лято ми ремонтира бунгалото на язовира, златни са му ръцете. Има тука едни пари, дето се отпускат, ще ги вземеме, ще им го ремонтираме и никой вече нема да засяда в него, щото а си го докоснАл, а се е разпаднАл. С остатъка от парите, ще се почерпиме.

8.     Знам, че е хубаво един политик в програмата си да каже някоя добра дума за жените, за децата, за старите хора. Така че ето и аз: казвам добра дума!

9.    Тази събота ще мина с нисана по Околовръстното, после малко към Драгоман, Видин, Русе, Варна, надоле малко също ще карам и ще се радвам да се видим. Няма да правя предизборна кампания, че е забранено, просто като приятели ще се видим. Може да ви дам и аз нещо като премиера, дето подари сакото си. Аз сако нямам, но ще взема една торба сутиени и ще ги разхвърлям сред феновете и привържениците. Мога да свалям сутиен през ръкавите, ще ви покажа, па а дано това помогне.

10.  Айде, за вас КУР, за нас победа!

Ключови думи

Коментари

Сто кила...

Защо Вашата партия не помогне на братския Северно македонски народ дайте им ноу хау, да си направят една партия: Движение за Ускорено Приобщаване към Европа, направете коалиция и се слейте.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.