Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и заместник-председателят Павел Вълнев, заедно с кандидатите за народни представители от 11-и МИР – Ловеч, се срещнаха със симпатизанти от областта.

При посещението си на областния координационен център в Ловеч, Цветанов и Вълнев представиха приоритетите на „Републиканци за България” залегнали в програмата на партията и отделните секторни политики.

„Ние като политическа сила заставаме зад всички секторни политики с реалните реформи, които трябва да бъдат извършени“, заяви Цветанов.

По думите му всички секторни политики са изготвени от експерти от различни сфери, които са част от политическия проект.

Зам.-председателят Павел Вълнев заяви, че основните приоритети на партията включват силен парламент, умно управление и разделение на властите.

Цветан Цветанов добави, че "Републиканци за България" с готовност ще подкрепи всяка инициатива, която е добра за общините в област Ловеч. Водачът на листата от 11 МИР - Надя Бонева и Павел Вълнев, бяха категорични в очакванията си за успеха на партията на 4 април.

 „Битката, която ни предстои, не е лесна, но се надяваме, че с такава силна листа ще имаме сериозен успех в Ловеч“, каза още Вълнев. И уточни: „България се нуждае от сериозна промяна и то веднага, защото за много неща сме вече закъснели.“

Според него ще има масови фалити, ако веднага не се вземат спешни мерки. „Искаме с влизането в парламента да започнем тази промяна, за да я има подкрепата към бизнеса“, подчерта той и допълни: „Много неща искаме да променим. От най-малките до най-големите бизнеси всички са в една и съща позиция, всички се страхуват“.

По-късно срещата с граждани в областта продължи и в град Троян, където председателят и заместник-председателят на Републиканци за България, както и кандидатите за народни представители обсъдиха актуалните въпроси за региона и неговото бъдещото устойчиво развитие.

Повече информация на сайта на ПП "Републиканци за България".

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

Хоуп

Убедени са в себе си, защото виждат хората, че ги подкрепят и те са надеждата на България

уиннър

Часовника тик-така, тази седмица сменяме часовника, другата правителството, нека покажем на мутрите, че в политиката за тях няма място

Статукво

Няма време за кога да отлагаме тази реформа и без това толкова дълго я чакаме

Вихър

Трансформацията на държавата е неизбежна, всичко куца в страната, време е да го оправим

Ветровала

Заслужават победата и подкрепата на хората. Народе събуди се и дай правилният вот

Невен

Успехът е в техните ръце, никой друг не прави нещата които те правят и предлагат

...

Реформите в БГ са крещящо необходими! Успех на РБ!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.