Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Изглежда думата на тези избори ще е номад, политически номад. На български език - чергарин.  Политическите номади се местят от партия в партия, а много често - и от листа в листа.  Ако няма келепир (по "Бай Ганьо") в една партия, те отиват в друга, от която по-ясно се чува шляпането на пачки. Ако са пресушили доверието на хората в родното си място, украсяват листата в град, където не ги познават."

Това написа зам.-председателят на "Републиканци за България" Павел Вълнев в социалната мрежа Facebook.

"Често това е смехотворно. "Вносен" кандидат беше обещал в Стара Загора, че ще се бори за миньорите под земята. А мините в Марица Изток са на повърхността, те са върху открити находища. Друг пък се беше обърнал към хората в Кърджали със "Здравейте, граждани на Смолян!"

Ако се бяхме събрали на разтуха - няма лошо, ще се посмеем. Дори ще простим. Но изборите не са Ганковото кафене", пише той.

"Републиканци за България заложи на местни хора в листите си. Нищо, че никой не е пророк в родното си място.

Гражданите навсякъде имат право на пронизителен критичен поглед към техните избраници. От самото начало, а не отпосле и отдалече", е мнението на зам.-председателят на партията.

Повече информация ще откриете на сайта на ПП "Републиканци за България".

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

....

Все тая.

Браво

Похвално е, че залагате на местни хора, а не на познати лица. Трябва да се даде път на нови и млади лица.

Читател

Имате воля това е супер сега обаче имате и подкрепа ! Успех

Така си е

Честно да си кажа имаше много въпроси на които търсех отговори и за тези 2 месеца получих отговор ! Номер 21 там ни е спасението

Тема

Аз мисля, че вашите членове на партията са основно млади и интелигентни хора, които имат амбицията да променят България!

Коментар

Адмирации за всичко което правите за да промените страната ние и досегашното управкения !!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.